Миро Каризмата се сгодява в Норвегия! Виж Тук:

Миро от Каризма с приятелката си Ели
Миро от Каризма с приятелката си Ели

Обичаният певец Миро се оказа истински романтик. Поредният жест на нежност, който бившият вокал от дует „Каризма“ щял да направи за гаджето си Ели е да я заведе на почивка в Норвегия. При това точно в дните, когато там най-ясно може да се наблюдава природният феномен Северно сияние. Това била неосъществената детска мечта на изпълнителя, която той най-сетне намерил време да реализира.

Присъствието на сериозна жена в живота му допълнително го мотивира да осъществи бленуваното пътуване. Миро вече разгледал хотели и се спрял на град Тромьос, където се твърди, че чудото може да се наблюдава изключително ясно.

Миро и Ели
Миро и Ели

Местните там организирали тематичен музикален фестивал с класическа музика, която също щяла да достави удоволствие на топ певеца. По това време на годината цените на нощувките в хотелите значително скачали. Но миро не възнамерявал да прави компромис с качеството на обслужването. Той не търсел свръхлуксозно място за отдих, а по-скоро битова къща изцяло в стилистиката на норвежките планински хижи.

За една нощувка певецът щял да се изръси едва 300 лв., а престоят им в Норвегия щял да бъде 5 дни. Приятелите на Миро пък го съветвали да падне на колене пред своята избраница именно тогава. Изпълнителят отдавна твърди, че иска да се венчае за Ели, но все още набирал кураж за смелата крачка. Ели от своя страна била безкрайно скромна и не обичала да е център на внимание. Което също притеснявало певеца да я накара да каже заветното „Да“ пред много хора!

ВИЖ ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *