Мира Радева срещнала любовта си в гората

Мира Радева
Мира Радева

  Вълнуваща любовна история има сериозната и скучна на вид социоложка Мира Радева. Блондинката срещнала мъжа на живота си в гората. Мира съвсем не била готова за тази нова любов, тъй като все още преживявала провала на 22-годишния си брак. С бащата на дъщеря си тя се раздели преди около 8 години, припомнят запознати.

Мира вече се била отказала от любовта, когато съдбата я срещнала с настоящия й мъж Ивайло. Засекли се някъде по чукарите на връх Мальовица. Радева може би щяла да го подмине на слизане от планината, ако не й направило впечатление, че младият мъж е бос. Мира се шокирала, тъй като „това е най-скалистото място“, което познава, както често тя обича да казва.

Именно със странния си вид Ивайло, който е с 14 години по-малък от Мира, предизвикал интереса й. Социоложката се престрашила да го заговори още там, в гората. На момента обаче й хрумнало единствено да го попита дали е от Планинската спасителна служба. Предположила го, защото Ивайло носел тениска с логото на Младежкия

Ивайло Станчев
Ивайло Станчев

червен кръст. Вместо отговор младежът й отвърнал с въпрос: „А ти да не си от телевизията?“. Не я е разпознал, както първоначално си помислила социоложката. Просто Мира била облечена с тениска с логото на телевизия „Европа“.

Между двамата възникнал разговор, който продължил чак до някаква хижа. Колкото и да не им се искало, трябвало да се разделят. За „чао“ Ивайло й дал визитна картичка. Мира я прибрала на сигурно място, но я използвала чак след година и два месеца. Толкова й отнело, за да се осмели да му се обади и да постави началото на любовта им.

Радева имала предразсъдъци по отношение на възрастовата им разлика. Превъзмогнала ги бързо с помощта на Ивайло, а и на 21-годишната си тогава дъщеря, която й казала по този въпрос: „Мамо, никой не избира партньора си по възрастта“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *