Милиони скарват Слави и Любо Нейков?

Слави Трифонов и Любо Нейков водят люта битка за предаването „България търси талант“, научихме от приближени.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Наблюдателни служители на телевизията споделят, че отношенията между двамата отново са обтегнати и причината пак са пари.

„България търси талант“ е един от най-успешните проекти на Би Ти Ви и напълни джобовете на Магърдич Халваджиян. Преди близо две години обаче той се скара жестоко с шефовете на телевизията и прекратиха взаимоотношенията си. Това се случи точно докато течеше вторият сезон на „България търси талант“ и сериалът „Седем часа разлика“, който също се продуцираше от арменеца.

Любо Нейков
Любо Нейков

Вследствие на случилото се „Седем часа разлика“ беше безвъзвратно спрян, а шоуто набързо приключено. Разпрата между големия продуцент и телевизията бе толкова сериозна, че той дори отказа да журира в оставащите епизоди от „България търси талант“ и бе сменен от актьора на Слави Красимир Радков. Оттогава предаването не бе излъчвано, но от идната година то отново ще е на екран. Единствената въпросителна е кой ще го продуцира. Основните кандидати да лапнат милионите са Слави Трифонов и Любо Нейков. Според служители на телевизията по всяка вероятност ръководството на Би Ти Ви ще даде шоуто на Дългия.

Той бил сред любимците на шефовете, тъй като е най-голямото лице на медията. „Всички проекти на Слави са успешни – и тези в шоуто му, и извън него. Предполагам, че той ще поеме „България търси талант“, тъй като виждате, че проектът на Любо Нейков „Голата истина“ се оказа провал“, смятат техни колеги.

Зародишът на враждата между Слави и Любо Нейков не е отсега. Комикът си тръгна по скандален начин от шоуто на Трифонов, а след това отмъкна и хора от екипа му. Сега пък Слави се заяжда с него, като непрестанно му изяжда от ефирното време. Често Дългия удължава своето предаване с 2-3 минути, а Любо Нейков тактично прави заядливи коментари в „Голата истина“, надявайки се да повлияе на шефовете на Би Ти Ви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/mQcfEvZBYwE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *