Милионерът Християн Гущеров бройкал и Анелия!

Гущеров и Мария

Интересна изповед разкри, че Мара Отварачката не е единствената фолк забежка на настоящия си приятел Християн Гущеров.  Преди нея баровецът налитал на градската си  от Стара Загора – Анелия, обаче певицата предпочела да няма вземане даване и гуши муши с богаташкото детенце.

Както споделя красавицата, тя редовно получавала огромни букети с цветя от него, но не се поддала на ухажванията му. Фолк дивата научила, че Гущеров  е доста ревнив във връзките си и решила да не се възползва даже  от предложеното й спонсорство, защото прозряла, че Гущеров й предложил помощ с цел да я вкара под завивките си. Донякъде има резон в нейните

Анелия

твърдения, защото след като се залюби с  милионерския наследник нейната колежка,  Мара е задоволена материално отвсякъде. Дори вече не се налагало Отварачката да обикаля кръчмите и дискотеките с микрофон в ръка за насъщния. Но всяка крушка си има опашка, наскоро Мара се беше изцепила, че сексът й куцал – богаташът все не успявал да я докара до оргазъм. Както се казва няма пълно щастие.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sKpPGA6iI-U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *