Канят Мегз да се излага и във Вип Брадър – дават й космически хонорар!

Мегз деколтеЕдно участие в едно обикновено кулинарно предаване може да ти изиграе лоша шега и да срути целия медиен образ, който си градил с много пари и много преструвки.

Това се случи с прехвалената ни дизайнерка Миглена Каканашева, която реши да се обсипе със слава, докато се прави на готвачка. Някак всеки щеше да й прости, ако си беше признала чистосърдечно, че не може да готви и бе наела готвач да й помага, както правеха доста участници в миналия сезон. Но не! Мегз е велика, тя може всичко, до каквото се докосне, става шедьорвър!

Пробиването с бормашина и флекс щраусови яйца беше весело, но донякъде! След това комедията прерасна в трагедия. Дизайнерката изхвърли в тоалетната жълтъците им, които се равняват на няколко кори яйца. Съсипа продукти, чиято цена се равнява на бюджета изхранване  на средностатистическо 4- членно семейство. Само и само да покаже „класа“ и че е над нещата. На някои от гостите чак им се отщя да ядат от префърцунените й ястия, като Веселин Плачков най- демонстративно отказа да опита дори гъшия дроб.

Всъщност, пишман-дизайнерката реши да влезе в шоуто, за да рекламира основно тоалетите си. Никой досега не се осмели да отиде на вечеря с деколте до пъпа и то без сутиен, но тя го направи. А мъжете се чудеха салата си ли да гледат, или палаво подаващият се бюст.

Меги яйцаПри обявата на Веселин Плачков, че ще посрещне гостите на село в нелуксозна обстановка, всички нахлузиха маратонки и се облякоха спортно. Не и Мегз!

Тя облече къса разголена рокля и се метна на 10 сантиметрови токчета и изглеждаше повече от нелепо. Нагази с тях в калта да разгледа сърните и елените, които пасяха наблизо, а после токът й заседна в дървеното мостче. Орлин Горанов се опита да я подкрепя, за да не падне, но тя му отвърна – Мегз може да се катери по всякакви стълби сама! Намеквайки навярно за шеметната си кариера, която се появи от нищото и я изстреля на върха.

Накрая все пак се съгласи да я наметнат с одеало, защото в планината беше студено.

И все пак, някои нейни странности можеха да се подминат, ако не си отваряше устата да се изкаже компетентно по всеки въпрос. Така зрителите научиха, че муфлонът е сърничка с рога. Щраусите се стискат и не снасят яйца, ако вали дъжд и с дни чакат да изгрее слънце. Хлябът е основното, с което се яде всичко. Готвенето е да сложиш бекон върху филия хляб. Да готвиш е губене на време, когато можеш да си поръчаш храна от 5- звезден ресторант. Не ти трябват и посуда, защото пак от ресторанта могат да ти я дадат назаем. Времето е без значение, дори пред вратата ти да те чакат пет премръзнали гостенина.

Мегз яйцаОт Нова телевизия обаче изпаднаха в телешки възторг!

Епизодът с готвенето на Миглена бил гледан в интернет от 5000 души! А другите почти от никого.

Най-вдъхновен бил Нико Тупарев, който съзрял в лицето на Мегз златна мина и й предложил невиждан досега хонорар, само и само да влезе в Брадъра и да весели зрителите с откровенията си за живота.

И да се излага на воля цели два месеца!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *