Мартин Карбовски захлебва по купони

 

Мартин Карбовски развалил купона на Фънки
Мартин Карбовски развалил купона на Фънки

Водещият Мартин Карбовски, чието предаване по ТВ7 удари рекордно ниски рейтинги, е открил нов начин за прехрана. Известният съчинител на вулгарни стихове се ослушвал къде има парти или частен купон и се явявал, без въобще да е поканен. Освен че се натрисал на веселбата на хора, които в повечето случаи не го харесват, накрая той карал домакините да му завиват останалата храна, за да си я дъвче вкъщи.

Димитър Ковачев - Фънки
Димитър Ковачев – Фънки

Съвсем скоро журналистът, който има слабост към живота на плеймейтките и абсурдни цигански истории, се явил на парти, организирано от Димитър Ковачев – Фънки. Широко скроеният музикант бил изумен от появата му, защото въобще не бил близък с него. Все пак решил да прояви гостоприемство и го поканил на масата.

Фънки обаче едва сдържал гнева си, когато накрая на партито нахалният журналист поискал всички неизядени от гостите деликатеси да му бъдат увити за вкъщи.

„Не стига, че ни развали компанията, а накрая реши да спести от немалката си заплата в ТВ7, за да изкара още няколко дни“, възмутили се гостите на Фънки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *