Мария Илиева се включи в бандата D2

Мария Илиева

Поп иконата Мария Илиева и музикантите от бандата D2 направиха обща група, за  да пуснат благотворителен сингъл, подкрепящ  фондация „Цветан Цанов“.

Новият хит на певицата и група D2 се казва „С теб научих как“ и ще изненада феновете, твърдят хитотрепачите. Според тях, парчето не е в типичния за тях стил. Сега музикантите са се спряли на по-мелодичните и нежни трели и бая лиричен текст.

Да си припомним, че това лято певицата Мария Илиева и бившата група на Дичо подкрепиха благотворителния фестивал „Играй живота“.

Мария

Няколко месеца по-късно вече са готови със своето послание към всички сънародници, че трябва и има начин нещата да се променят.

Песента е в подкрепа превенцията на насилието между деца у нас. Самата фондация е създадена преди година в памет на зверски погубеното 12-годишно дете от 16-годишно момче през август миналата година.

Самото убийство разтърси хората, а скандалното е, че убиецът тийнейджър вече се разхожда на свобода! Парчето е дело на Seagullboy, а в текста се включва и Гери Турийска.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PW4Toee5rng

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *