Мариан Кюрпанов затънал в дългове

Мариан Кюрпанов
Мариан Кюрпанов

Мариан Кюрпанов е затънал в жестоки дългове. Моделът, който достигна до финала на „ВИП Брадър“, имал да връща десетки хиляди евро на неколцина заможни италианци и духнал за Ботуша в началото на седмицата, броени часове след като прибрал хонорара си от шоуто, научихме от приближени.

Макар в едно от интервютата си след края на риалитито за випове да бе обявил, че ще хариже парите от продуцентите на семейството си в България, Кюрпанов наместил сумата в друго перо – собствени борчове.

Мариан Кюрпанов „Е, може и да е оставил 2-3 хил. лева на родителите си и брат си. Но с по-голямата част от хонорара Мариан трябва да се разплати с кредиторите си в Италия, които били доста сериозни и опасни хора“, твърди наш източник от екипа на предаването.

Много вероятно е сладникавият модел да е затънал финансово заради италианската модна марка, която представлява у нас. Мълви се, че той лично не е инвестирал в откриването на филиала й в София, а това е станало с помощта на влиятелни персони от Милано, които подкрепили проекта на българина. Макар дрехите да се продават вече няколко години у нас, продажбите не донесли очакваната печалба и в един момент Кюрпанов се оказал назад с 5-цифрена сума в евро.

Мариан, който на моменти изкарваше от нерви съквартирантите с лигавщините си, едва дочакал понеделника, в който продуцентите му платили заработеното за двумесечния престой в Къщата, и отлетял към Милано. Онзи ден той наистина се отбеляза във фейсбука си, че е в модната столица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/9VRYIcQsLlY

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мариан Кюрпанов затънал в дългове"

  1. Бокиш   13.12.2013 at 22:25

    Да ви таковам в боклуците!!! Откъде си ги измисляте тези глупости бе! За такива балъци ли ни мислите! Ай сиктир на измислиците ви! Да ви се радват тъпаците и тъпкано да ви се връща!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *