Мариан Вълев върти по няколко гаджета наведнъж!

Мариан Вълев винаги е заобиколен от красавици

  Звездата на „Под прикритие“ Мариан Вълев се оказа истински мачо. Актьорът, известен с ролята си на Куката от криминалната сага на БНТ, сякаш е в криза на средната възраст и изживява всеки ден като последен. Навярно това е причината звездата напълно да е забравил за приличието и да не се спира пред нищо, за да вкара в кревата си поредната родна красавица.

С един неуспешен брак зад гърба си и поне десетина популярни гаджета, Куката минава за истински плейбой в театралната гилдия. Актьорът не си поплюва и умело се възползва да сваля красиви жени, докато известността му е на гребена на вълната. Затова и поредното разкритие, че Мариан е останал без гадже не бе изненадващо за обкръжението му. В него отдавна се говори, че Вълев е страстен почитател на новото между чаршафите и всяко задържане в прегръдките на едно гадже за повече от няколко месеца е инцидентно.

Със Снежана Макавеева

Именно желанието за експерименти с други жени станало повод преди няколко седмици Куката да признае, че вече не живее с колежката си от сериала Снежана Макавеева. Татуираният кинаджия се чувствал отегчен от хубавата манекенка и не се поколебал да й бие шута, за да се насочи към нови завоевания.

Още повече го разлютил фактът, че младата му колежка е минала през кревата на бизнесмена Владо Вишански.

Единственото, което го безпокояло след раздялата с Макавеева, били приказките, че не умее да е моногамен.

Снежана Макавеева

Заради хорските забележки обаче актьорът не смятал да си губи времето, като се прави, че тъгува по хубавелката, и бързо се окопитил от раздялата. Веднага щом сложил край на официалната си връзка с 22-годишната блондинка, Вълев се е отправил на лов за нов секс трофей.

Ако се вярва на слуховете в артистичните среди, той вече има подходяща жертва. Този път обаче актьорът нямал никакви намерения да прави от мухата слон с обяснения в любов пред медиите. Тъй като нямал планове за никакви сериозни отношения, кинаджията държал с поредната му любима да оставят чувствата си в тайна.

Запознати обаче разкриват, че Мариан съвсем е захитрял, откакто пак е сред най-оборотните ергени. Актьорът целенасочено не искал да се афишират отношенията му с жени, за да може спокойно да им кръшка. Така въртял по няколко гаджета наведнъж, без да изпитва никакви угризения. Именно това бил и проблемът по време на отношенията му със Снежана, която много държала да се представя като негово официално гадже и сама инициирала разкриването им пред медиите. Макавеева искала така да афишира пред всички, че леглото на колегата й е запазена територия само за нея, но постигнала обратния ефект. С позьорските си обяснения в любов само се натрапила още повече на Вълев, който веднага, щом усетил накъде духа вятърът, решил да я разкара.

„Ревността й скапа връзката им. Тя непрекъснато го следеше с коя е и какво прави и това много го нервираше. А Мариан никак не обича някой да му държи сметка“, разкриват запознати с любовната история на звездите.

Близки до актьорите обаче издават и друга тяхна тайна Макар сега Снежана и Мариан да се водят разделени, двамата продължават да се засичат почти всеки ден. Причината за това не са снимките за сериала „Под прикритие“, а силният им нагон. Бившите любовници се били разбрали да не провалят страхотния синхрон който имат в леглото, и да продължават да се виждат за по едно бързо чукане всеки път, когато им се отдаде възможност. Същевременно не им се налагало да живеят под един покрив и така избягвали страстните скандали, които преди това си вдигали от ревност. От своя страна, Мариан не чувствал напрежение да бъде отдаден само на отношенията си с Макавеева и спокойно можел да се среща с всяка, която пожелае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *