Маги Желязкова и Калина Крумова се хванаха за косите!

Маги Желязкова

Снощи, след предаването ВИП Брадър, Маги Желязкова и Калина Крумова се хванаха за косите. Повод за техният скандал бе Златка и нейната интелигентност.

Двете се скараха дали е нормално човек да е невеж в България и това, че е добър дали оправдава неговата бедна обща култура. Тръгнал нормално разговорът бързо премина в остро кресчендо и за малко да станем свидетели на истински женски бой в ефир.

Калина Крумова

Маги и Златка Димитрова са приятелки от време оно, често биваха забелязвани в група. Явно тяхната самоотвержена защита даде резултата. накрая зрителите изгониха оперния певец от къщата.  Юлиян напусна шоуто и остави своя медальон на Люси.

Въпреки, че излезе той обеща, че завещал на своите поддръжници в къщата няколко завета за тормоз над Къци. Въпреки, че го играеше непукист, оперният ас едвам криеше ядът си от това, че го изкараха от предаването.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/THtMnRgXCZg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Маги Желязкова и Калина Крумова се хванаха за косите!"

  1. Стоянка   30.10.2012 at 11:28

    Маги Желязкова беше избрана за мисис България. Това не значи, че е експерт по интелигентност както и някои други снимали се в един филм и после ги гледаме да се натрапват като готвачки и ходят по всичките дискотеки. Това е толкова безинтересно, та оставете и акъл да дават по телевизията. Защитават хора със силикон дето са също така отвратителни.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *