Маги Желязкова зачева на 40

На манекенката Маги Желязкова не й е достатъчно само да е красиво лице от подиума. Амбициозната миска иска да се докаже като супер успешна жена и в телевизията, а това й струва много лишения. Едно от тях е второто й дете, което брадърката все не намира време да зачене.

Манекенката вече не иска да се разхожда по бельо
Манекенката вече не иска да се разхожда по бельо

След като преди няколко месеца чукна 39 години, Маги започнала да усеща, че шансът за втори наследник се изплъзва между пръстите й. С напредването на възрастта възможносттите за лека и безпроблемна бременност започнали да намаляват, за сметка на опасностите за здравето на плода. Най-красивата омъжена жена за 2003 г. и съпругът й Боби отдавна искали да увеличат семейството си с още един член. Проблемът бил, че заради ангажиментите си Желязкова нямала кога да зачене.

Една бременност щяла за дълго да стопира кариерата й и да я превърне в отчаяна домакиня, вместо в бляскава светска персона.

С мъжа си Боби, който напира за второ бебе
С мъжа си Боби, който напира за второ бебе

„Ако имам още едно дете, това ще ме ограничи. Зная, че звучи егоистично, но понякога на човек му трябва време, за да узрее. Нужно ми е да преодолея този период сама за себе си. Не съм се отказала да имаме второ дете. Боби много желае, но аз провалих мисията“, обясни наскоро пред светското списание „Love style“ миската.

Маги и мъжът й вече имат един син Боби, който е плод на почти 13-годишната им любов. Двамата се запознават в китното морско селце Китен и след месец заживяват под един покрив. Малкият е заченат на шестия месец от връзката на манекенката с бившия борец, и то планирано. За това настоява съпругът на манекенката, който е сигурен, че точно тя е сътворена за негова жена и не иска дълго да протака създаването на семейство.

Сватбата им е чак след като малкият се ражда, и то по настояване на близките им приятели, а не заради роднините. Лично покойният виса-джия Георги Илиев се заема с тържеството и се самопредлага за кум на младата двойка. Двамата със съпругата му Мая стават най-близки съветници на новото семейство, но след смъртта на боса на ВИС връзките им се прекъсват. „С Мая никога не сме били близки приятелки. Уважавам я, но не поддържаме контакт“, отсича къдрокосата манекенка.

През последните години интересите на Желязкова изцяло са насочени към телевизията и медиите и това никак не е случайно. Брадърката добре съзнава, че на нейните години вече не е престижно да обикаля ревюта и да позира по бельо за нищожни хонорари, докато всеки се взира в това как остарява тялото и. Затова и напъните й да влезе за постоянно в медийния бизнес са се превърнали във фикс идея. Именно те са и причината да приеме участието в „Биг Брадър Ол старс“. Манекенката просто се старае да попадне в полезрението на подходящите хора, които да продуцират ново шоу за нея. И изглежда е успяла.

Малко преди да влезе в Къщата, кoraто се разбра за участието й, към нея заваляли предложения за женско предаване. Заради ангажимента си към Нова Маги не успяла да доведе преговорите докрай, но пък от няколко седмици отново се е върнала към работата в тази насока. Единственото, което може да я спре, е отново да забременее. Това не е изключено, защото къдрокосата моделка си е обещала да роди, преди да навърши 40, а времето й застрашаващо изтича.

„Ако зачена, ще прекратя всичко и ще се посветя на майчинството. Хонорарът от „Биг Брадър“ ще ми стигне за достатъчно време. Аз съм пестелив човек. Обещала съм да купя куче на сина ми и това ще е най-голямата покупка, която ще направя с него“, разяснява миската.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Маги Желязкова зачева на 40"

  1. Кукерсон Спагонов   25.12.2013 at 13:52

    Твърде е поовехнала тая мутреса. Личи си, че са я юркали здраво на околовръстното!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *