Люси Дяковска заряза Камелия

Люси Дяковска
Люси Дяковска

Бившата звезда на групата „Hoy Ейнджълс“, ексучастничка във „ВИП Брадър“ и настоящо жури в „Музикална академия“, Люси Дяковска има ново гадже, призна самата тя по време на едно от последните издания на шоуто.

„Приятелката ми е в публиката“, заяви къдравата изпълнителка, като се обърна към зрителите. В аудиторията не бе забелязана някогашната сервитьорка Камелия, която бе до неотдавна спътница на Люси.

Романсът на Люси и Камелия свърши неочаквано
Романсът на Люси и Камелия свърши неочаквано

Още докато бяха във „ВИП Брадър“, плъзнаха слухове, че Ками се възползва от милионите на Люси и съвсем не е в плен на любовта й. След излизането от Къщата те подхванаха общи бизнес начинания, а Дяковска инвестира средства да отворят заведение, което да бъде менажирано от нежната й половинка. Въпреки това приятели на двойката забелязаха още преди месеци, че Камелия често си тръгва от партитата и оставя Люси да купонясва сама. Според клюкари в светските среди Ками е омаяла проспериращ бизнесмен.

„За нея най-важното е да й бъде осигурен висок стандарт на живот – няма значение дали спонсорът е мъж или жена“, обясняват нрава на екссервитьорката нейни близки приятели. Люси също не страдала от раздялата. Твърди се, че новата й приятелка е 26-годишната столичанка Боби която работи като продавач-консултант в магазин за дрехи.

Въпреки че „Hoy Ейнджълс“ се разпаднаха, Люси има ангажименти в различни музикални проекти и екстремни шоута в Германия, от които печели добри пари. По време на разцвета на групата тя е успяла да попълни сериозно банковите си сметки и с основание може да се смята за една от най-богатите певици у нас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *