Любо Нейков забранил на Ева Тепавичарова да забременява докато се снима в Столичаните

Любо не иска да се лиши от един от най-важните си персонажи в „Столичаните"

  Ева Тепавичарова най-сетне си намери подходящ мъж. Звездата от „Столичани в повече“ е толкова щастлива с човека до себе си, че крои планове да свие истинско семейство с него. Желае и отново да роди, също както героинята си в Би Ти Ви.

„Много искам да се видя в нова житейска роля. Мечтая синът ми да си има братче или сестриче. Аз самата не съм имала, но смятам, че това е подкрепа за всяко дете. Да, ще ми се да забременея. Намерила съм човека, от когото искам да имам дете, но дали ще се случи, е Божа работа“, сподели наскоро Ева. С това тя даде ясен знак на всички, че се чувства отново добре в кожата си и е превъзмогнала бурите в личния си живот.

 

Ева Тепавичарова и Руслян Мъйнов в "Столичани в повече"

Тепавичарова не пази само хубави спомени от първото си майчинство. Скоро след като ражда сина си Борил, тя остава да го гледа без мъжка подкрепа. Двамата с бащата на момчето се разделят, без изобщо да са стигнали до брачния олтар.

Когато мъникът едва прохожда, татко му заминава да живее и работи в Германия.

Така всички родителски задължения остават за Ева, която трябва да тъче на няколко стана, за да издържа себе си и рожбата си. За щастие на помощ се притичва майка й, която поема грижите за детето. Така Тепавичарова има възможност да играе в представления, за да има с какво да купува пелени и храна.

И днес майката на актрисата е човекът, който гледа Борил. Тя го води на градина и на тренировки, тя го надзирава, когато Ева е заета с някой от актьорските си проекти.

 

Ева Тепавичарова със сина си Борил

Когато Тепавичарова стана Йовка от „Столичаните“, доходите й се увеличиха, а също и интересът на мъжете към нея. Мълвеше се дори, че пищната дама е успяла да омае своя екранен партньор Руслан Мъйнов. Истината обаче е по-различна.

От 2011 г. Тепавичарова е лудо влюбена в мениджъра на рекламна агенция Жоро. Двамата се срещат в някакъв бар, а любовта им се развива скорострелно.

Ева дълго крие връзката им, защото иска първо да се убеди, че е попаднала на правилния мъж. Тя като цяло е подозрителна към силния пол, защото вече се е парила от бащата на Борил, който не се посвенил да я зареже с пеленаче на ръце.

Рекламистът проявява търпение и дава време на актрисата да го приеме в живота си. Днес тя е напълно категорична, че е намерила точния житейски партньор. „С Жоро се обичаме и съм много щастлива. Това, че не се показваме заедно на публични събития, няма никакво значение“, споделя Тепавичарова.

Ева с новия си мъж Жоро и сина си Борил

Тя е доволна, че и синът й Борил харесва новия й мъж. Момчето е доста затворено и предпочита електронните игри пред общуването с други хора, но към Жоро проявява фантастична привързаност. Затова и Ева е вече убедена, че иска още едно дете – този път от рекламиста. За съжаление тя може да зачене чак когато сериалът „Столичани в повече“ приключи. Продуцентите на лентата, един от които е Любо Нейков, са включили в договора на актрисата клауза, според която тя няма право да забременява преди снимките за финалния сезон. В противен случай продукцията трябва да се лиши от основен персонаж, което е твърде нежелателно.

Никой обаче не бива да си мисли, че Любо Нейков е някой цербер, който не мисли за личното щастие на подчинените си. Просто в световен мащаб е практика телевизионните фирми да се застраховат с клаузи, подобни на споменатата по-горе.

Да, Ева е готова да роди още едно дете, но не и да мине под венчило. Тя е на мнение, че времето за тържествено бракосъчетание отдавна й е минало. „Има неща, които трябва да се правят, докато хората са млади. Сватбата е едно от тях“, разсъждава актрисата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *