Любо Нейков в развод заради моделката Катрин Вачева!

Катрин Вачева

Станалата скандално известна, след като беше пребита от футболиста Орлин Орлинов, Катрин Вачева се усуква диво около кръшното тяло на Любо Нейков. Заради това съпругата на Любо го плаши с развод.

Естествено, това е епизод от сериала “Столичани в повече”. Феновете на сапунката, която се опитва да бъде смешна, ще може да гледат новите епизоди от месец октомври. Катрин Вачева влиза в сериала с ролята на капризна, мърмореща и досадна моделка от индийски произход Руми. Тя е ангажирана с екскмета на село Извор Рангел да снима реклама за

Любо Нейков

вдигане на самолета.  Любо Нейков – Чеканов се дегизира като шейх от арабистан, а Катрин се чеплези съблазнително около него. Най-неочаквано за тях, жена му Гълъбина нахълтва и разваля рекламата… какво се случва по нататък, остава да разберем есента. Този път продуцентите ни обещават повече динамика и още по интересни и смешни житейски ситуации. И дано да са прави, че последните серии на „Столичани в повече“ бяха по-скоро досадни, а не интересни. Стискаме палци!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IBFr5YP8d7M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *