Любо Ганев прогледна след операция на очите

Любо Ганев

  Само ден след операция – на двете си очи Любо Ганев е на работното си място в офиса:

„Вече съм на крак. Чувствам се отлично след намесата на лазера погледът ми реже като лазер. Удивен съм от модерните технологии. Дори не се наложи да оставам в болница и да ми слагат превръзки. Имах проблем с това отблизо и се налагаше да нося очила. Не съм суетен, просто не съм свикнал да ходя с лупи на очите и ми пречат, затова се реших на тази стъпка за корекция на зрението и съм много доволен“, похвали се пред журналисти гигантът на българския волейбол.

Проф. Хорхе Алио пристигнал специално от Испания, за да извърши интервенцията в столичната клиника „Ресбиомед“.

Приятел спортен журналист свързал Любо с доктора и не се наложило да го убеждава дълго. Дори се намерило специално легло за високия 2 метра и 10 сантиметра исполин. Дългучът отказа да издаде колко е броил за операцията: „Обичам лукса, удоволствията от живота и имам широки пръсти. Парите не ме интересуват, когато става въпрос за удобство“.

Всъщност един от най-известните волейболисти у нас досега никога не се е сблъсквал със здравословни проблеми. Приятелите му обаче се притесняват, че теглото му преминава всякакви граници на нормалното в последните няколко години.

Някога стройният спортист е оформил огромен корем и гони 200 кила, но продължава да живее бохемски. Бившата звезда от националния по волейбол обаче не се притеснява никак от този факт. Макар че е дебел, не му липсва женска компания и често може да го забележат да прегръща засукани дами.

Бившата си жена е назначил на работа в офиса си за търговия с метан, след 7 години скъса и с постоянната си приятелка и твърди, че не е роден за семеен живот. Миналата година на Олимпийските игри Любо беше водач на волейболната делегация на България и вдигна табуто за с*кса преди състезания, като позволи на играчите да заведат и приятелките си. „Забраната при сек*а важи само по време на мачовете“, категоричен е бохемът гигант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *