Любовницата на Зуека би по килограми жена му!

Режисьорката Анна Вичева е двойно по-тежка от Зуека

  Новата любов на Васил Василев – Зуека, заради която се разведе с дългогодишната си спътница в живота Нина, е копие на бившата му жена, установиха гостите на светско парти, където актьорът най-после се престраши да я покаже.

След като в края на миналата година развялата му със 7 години по-възрастната от него Нина не остана тайна за никого в артгилдията, а забранената му любов с режисьорката Анна Вичева изплува, комикът решил да спре да се крие. Изненадата на партито била уникалната прилика между двете жени на актьора. Анна била по-младо и свежо копие на бившата жена на любимия си Зуек. Иначе и тя като актрисата е с мощна осанка и вероятно тежи 2 пъти повече от слаботелесния шоумен.

Близо 10 години влюбената двойка криела чувствата си и Анна покорно изпълнявала ролята на любовница. Вичева започнала професионалния си път в „Господари на ефира“ като асистентка, но бързо била издигната до втори режисьор на шоуто. Там именно припламнали първите любовни искри между нея и Зуека, като се отдали двамата на страстта си.

По това време чаровната дама още гонела 30-те и току-що била завършила режисура. Зуека пък бил млад татко. Заради творческия си тандем с Нина криел

Зуека и Нина и дъщеря им

любовната си афера с по-младата си любовница Анна и дълго не смеел да се разведе.

„Когато човек бива разочарован в своя личен живот, единственото нещо, което ме караше да остана в бившето си семейство, беше единствено детето ми“, философски коментира любовния си живот Васил Василев. Анна му давала спокойствие, любов, вяра и сила и актьорът съжалявал само за това, че не е разтрогнал по-рано 20-годишното си съжителство с властната Нина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Любовницата на Зуека би по килограми жена му!"

 1. SS   02.02.2013 at 22:37

  Нина , Нина , властната Нина,
  Нина , Нина, свинка и половина. 🙂

  Отговор
 2. Clarita   12.07.2021 at 20:38

  It’s an remarkable article in support of all the online viewers; they will
  take benefit from it I am sure.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *