Любовник дробил Пенка с резачка

Ромката Пенка се опита да спечели симпатии в Къщата с тежкото си детство
Ромката Пенка се опита да спечели симпатии в Къщата с тежкото си детство

Пенка Георгиева – Карибското тяло, която бе пратена в импровизиран затвор в Къщата на „ВИП Брадър“ заради психарските си изцепки заедно с ексцентричния певец Джийсън, била на косъм да загуби живота си, разчленена от резачка за дърва. Мургавелката втрещи съквартирантите си с шокираща любовна история.

Пенка ГеоргиеваПенка разказа как в пристъп на ревност неин любовник с по-лабилни нерви грабнал резачката и скочил към нея. За секунди животът на препатилата ромка минал като кинолента пред очите й. Докато си представяла сцена от хорър филмите, в които убийците раздробяват жертвите си, изперкалият тъпкач променил посоката на нападение. Вместо върху нея, ревнивецът излял гнева си върху бельото й, току-що свалено от карибското й тяло.

„Брей, era ти хирурга!“, цъкаха възмутено съквартирантите на Пенка и с любопитство я разпитаха за подробности около психарската изцепка на гаджето й. Колоритната ромка, която нашумя с участието си в „Мис България“, шокира зрителите и с драматичен разказ за тежкото си детство.

Пенка била захвърлена от родителите си в дом за сираци, когато била на 2 години. Най-големият дразнител на Златките в Къщата на практика не може да се похвали, че знае какво е семеен уют. Баща й страдал от психично заболяваме и майка й решила да ги изостави. Децата си също, понеже нямала с какво да ги храни. Веднага след раздялата на семейството си Пенка заживяла в детски дом. Родителите й идвали да я виждат от дъжд на вятър. „И баща ми идваше, макар че е психично болен. Не ми липсва, защото нищо не знам за него. Не го познавам, дори не знам на колко години е“, проплака Карибското тяло.

Още на 13 обаче кандидат-миската взела живота си в ръце и започнала да работи. Първо била хигиенистка, чистела тоалетни за по 10 лева на ден, а след това бързо научила, че всяко нещо си има своята цена и може да се издържа без да цапа ръцете си с чужди изпражнения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *