Любовникът на Черната Златка й подари сребрист “Мерцедес” за 40 хил. лв.

Златка Димитрова

 Плеймейтката Златка Димитрова може да не прави разлика между Лондон и Англия, но разграничава БМВ от „Мерцедес“. От няколко седмици устатата бургазлийка се фука с джип от последната марка, с който се сдобила не със спестеното от закуски, а благодарение на заслугите си в леглото към гаджето си Мирослав.

Въпреки, че престоят й в Къщата бе белязан от сълзливо любовно обяснение към ММА-звездата Благой Иванов – Багата, Златето получило ключовете от новата си придобивка след напускането си ма „ВИП Брадър„, бият докладна столични клюкарки.

Сребристият джип бил почти нов, на няколко години и според автоексперти апетитният задник на плеймейтката се вози, чучнал върху 30-40 хил. лева. Със сумата обаче Златкиният любовник Мирослав не се бил изръсил специално за да задоволи прищевките й.

Според клюката в същия джип доскоро се возила и бившата му съпруга, с която бизнесменът се разведе заради силиконовата ВИП съквартирантка. Мерцедесът бил нещо като годежен подарък за Златка, вместо обичайния пръстен.

„Само дето не се знае колко дълго Златето ще кара годежния си джип и в кой точно момент на Миро ще му скимне да си го вземе обратно“, съскат в манекенските среди по адрес на сгодената плеймейтка. Тя и без друго е кутсуз на тема автомобили. Това лято апаши и задигнаха чисто нов джип БМВ.

Същата сутрин Златка трябвало да гостува в Нова телевизия, но така и не стигнала до студиото, тъй като трябвало да заяви кражбата на МПС-то в районното. Твърди се, че баварецът също бил подарък от дащния Мирослав.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *