Луднал фен нападна Преслава с букет цветя, охраната го гони!

Преслава

  Истински екшън се разигра в края на концерта на телевизия „Планета“ преди дни. Яростен фен атакува Преслава в разгара на изявата й. Обожателят на певица № 1 в бранша проби засилената охрана и щурмува сцената, видяха папараците. Той се затича към любимката си, размахвайки над главата си огромен букет червени рози. След него пък се набираше строг бодигард.

Устремът, с който фенът се завтече към Преслава, бе доста застрашителен. Хитовата певица обаче не се изплаши. Прояви хладнокръвие и изпълни желанието на фена си – стисна му ръка и прие огромния букет цветя.

Преси дори се усмихна и благодари на почитателя си. Изпълнителката на „Разкрий ме“ изглеждаше трогната от смелостта на младежа. Той се затича към сцената с букет в ръка, знаейки, че заради това ще бъде насилствено изведен от залата.

Почитателят бе изведен от бодигардовете

Така и се случи, фенът не успя да се качи на сцената и да пее с любимката си. Смогна само да й подаде букета и да види отблизо усмивката й. Тъкмо приемаше благодарностите й, когато охранител с внушителна визия го хвана за ръка и го задърпа към изхода.

„Но моля ви, нищо лошо не съм направил. Исках само да й подаря букета, тя е моят идол“, опитваше се да умилостиви насилника си храбрият фен. Оказа се, че от няколко години е строго забранено да се поднасят цветя на мащабните концерти, с цел сигурността на изпълнителите.

След атаката на почитателя пред сцената се подредиха няколко бо-дигардове, които пазеха добричлийката, докато тя извиваше глас.

Пя абсолютно на живо, което развълнува феновете й. Цялата зала крещеше с пълно гърло в паузите между куплетите. Звездата бе видимо развълнувана от признанието на публиката и не спираше да благодари.

Освен с пеене на живо Преслава впечатли и с тоалет. Добричлийката блесна в сребриста рокля с гол гръб. Появиха се обаче завистници, които коментираха, че Галена имала подобен тоалет. На последните награди на „Пайнер“ и тя се появила в сребриста рокля, обсипана с камъни и бодли. И все пак тази на Преслава бе доста по-различна и блестяща, подчертаха феновете й.

Хитовата певица закри концерта на „Планета“. С представянето си Преслава още веднъж доказа, че владее сърцата на феновете. Нищо чудно на предстоящата церемония на „Пайнер“ тя отново да обере наградите, включително и тази за „Певица на годината“.

 

Нямаше обидени

Нито една обидена звезда нямаше на тазгодишния концерт на „Планета“. Босът на чалга империята Митко Пайнера явно този път беше успял да угоди на всичките си певици.

Дори традиционните скандалджийки Андреа, Мария и Джена не възроптаха, че са подценени. В предишни години те надаваха вой до небесата заради реда, по който трябва да излизат изпълнителите на сцената. Доволни от шоуто си тръгнаха и феновете. По пътя към изхода те обсъждаха перфектната организация на спектакъла и впечатляващите специални ефекти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Луднал фен нападна Преслава с букет цветя, охраната го гони!"

  1. ASOTO   10.06.2013 at 23:03

    ТЕНКЮ ЗА РЕКЛАМАТА КОЛЕГАТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА НА ДРУГЯ КОНЦЕРТ МОЖЕ ДА Е ОБРАТНОТО ЗАЩОТО РАБОТИМ В ЕДНА И СЪЩА ФИРМА 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *