Лора Крумова мечтае да стане майка

Лора Крумова

  Лора Крумова е напът да посрещне сериозна промяна в личния си живот. 32-годишната журналистка все по-често се замисля над думите на родителите си, които не се уморяват да й говорят за семейство и деца. Пред тях водещата на „Тази неделя“ по Би Ти Ви избягва темата. Въпросът не повдига и пред гаджето си Сотир, с когото живее от три години. Лора не иска да крои планове за бъдещето, за да избегне евентуални разочарования. С времето обаче неизбежно е започнала да си създава определени очаквания за връзката си с учителя по кайтсърф.

Надеждите си един ден да се види семейна жена Лора споделя само с най-близките си приятелки. Журналистката признава, че мечтае за домашния ую и безметежното ежедневие на всеотдайна съпруга и майка. Че й е време да се задоми, твърде често й напомнят майка й Соня баща й Крум. За надеждите си двамата споделиха с насълзени очи при една от редките си медийни изяви Бившата детска учителка и пенсионираният военен служител заявиха неотдавна: „Мечтаем да я видим с щастлив брак и детенце. Искаме да си много щастлива, защото го заслужаваш“.

Родителите на Крумова вероятно са се фокусирали върху личния й живот, тъй като брат й вече от години се радва на прекрасен брак. Той има две деца и заедно със семейството си от 11 години живее в Катар. Както сестра му с гордост е заявявала, батко й Данаил работи при един от шейховете в арабското емирство като масажист – рехабилитатор. 

Лора и Сотир

С годините родителите на Лора се радвали на успехите на децата си страдали за несполуките им. Опитвали се да ги възпитават в ценностите, в които вярват, а именно, че семейството е най-важно Затова няма нищо чудно в това, че мечтаят да видят и двете си деца задомени Лора споделя очакванията на родителите си, но за жалост животът й се стекъл другояче. Съдбата отредила първо да покори професионалните си върхове и чак на 29 години да случи на мъж. Именно тогава Крумова среща сегашната си любов Сотир.

„Имала съм някои силни връзки, други са били грешки на моя растеж. Затова казвам, че моите връзки са моите комплекси“, сподели преди време в предаването „Търси се“ Лора. Разкри още, че е срещала силни личности, които обаче се оказвали доста властни. С времето тази им особеност се превръщала в главна причина за раздялата им. „Не ми понася да бъда нечия собственост“, заяви Крумова.

Хармония Лора намира във връзката си с учителя по кайтсърф Сотир. За него казва, че е осъзнат и уравновесен човек. Сотир бил и грижовен, което вероятно се дължи на факта, че е израснал в семейство с четири деца. Когато го среща, блондинката вече е преживяла няколко разочарования. Въпреки слуховете за бурните й връзки, Лора има само една драматична любов. „В 20-те си години щях да загубя човека, с когото бях тогава. Той се разболя тежко. Тогава родителите ми бяха до мен“, споделя пухкавата водеща.

Заради разочарованията си в личен план Лора избягва да крои планове за бъдещето си със Сотир. Такива неминуемо се появяват с времето, но тя ги пази в строга тайна. Смята, че е грешка да натоварва човека до себе си, като му споделя очакванията си. „Щастлива и спокойна съм“, лаконична е Лора за връзката си със Сотир. Двамата живеят под един покрив, но рядко прекарват времето си заедно. През зимата той работи по планинските курорти, а лятото е на морето. Крумова не се притеснява, че някой може да постави под въпрос отношенията им, защото ги дели сериозно разстояние. „Това е идеалният вариант, особено докато бях в сутрешен блок“, отсича Лора, връщайки се назад във времето, когато бе част от екипа на Нова тв. В медията Крумова работи 10 години и напусна обидена и разочарована. Няколко месеца издържа в нетипично за нея положение – безработна, без конкретни планове. „Сотир й помогна да премине през тази криза. Той я накара да повярва в себе си и й даде криле, за да полети“, категорични са и днес в обкръжението на Лора.

Телевизионната си кариера талантливата столичанка започва, след като попарват надеждите й да учи право. Преди да реши да стане юрист, Лора искала да бъде следовател, но баща й я разубедил. Когато разбира за провала си на изпита за специалност „Право“, Крумова се устремява към Журналистическия факултет на Софийския университет. Кариерата си започва в университетското радио „Алма матер“, а по-късно става част от екипа на Канал 3. В медията попада с конкурс за поста „журналист международник“.

„Представих се ужасно. От 10 въпроса дадох 11 грешни отговора“, споделя Лора. Въпреки провала, я назначили. Усетили, че в нея има потенциал и решили да й дадат шанс.

Първо работела като репортер, но по-късно шефовете решили да я пре-назначат като водещ. Това не й се понравило. От дете била свита и притеснителна, избягвала показността. Затова приела драматично вестта, че ще стане лице на новинарския блок.

В ефира на Канал 3, която някога не се асоциираше със Сашо Диков, Лора има доста гафове. В медията още помнят как като млада репортерка задала безумния въпрос: „Имате ли клонове извън България?“. Питанката била отправена към представител на световна компания, занимаваща се с компютърни технологии. „Имам много гафове. В сутрешния блок няколко пъти ходих с махмурлук и го карах на автопилот. В един такъв ден, обикаляйки със сценария, обявих: „А сега на тази възрастна женица са й откраднали козичките“. Вдигам поглед и пред мен една дама с перли, която казва: „Първо, не съм възрастна, второ – нямам кози, а съм от БАН“. Щях да потъна в земята“, разказа преди време Лора. Все още не може да си прости някои грешки в тв ефира. Близките й обаче са категорични, че гафовете й са просто инциденти. В Би Ти Ви колегите й я познават като доказан професионалист.

„Само привидно изглежда строга и резервирана.

В действителност е емоционална, всеотдайна, а понякога и наивна“, описват Крумова нейни близки. Допълват, че е такава още от дете, когато била под влиянието на брат си. Като по-малка от него с пет години, бъдещата журналистка напълно му се доверявала и изпълнявала всички негови заръки. „Когато канеше гаджета вкъщи, поднасях дребни сладки и кафе, като първо почуквах на вратата. Слушах го, беше ме дресирал като кученце“, умилява се Лора всеки път, когато се връща към детството си.

В тези ранни години тя направила първата заявка за бъдещите си намерения. Един ден с брат й изненадали баща си в тоалетната. Лора била в ролята на осветител и размахвала лампа, а брат й стоял зад фотоапарат. „В тоалетната намирах усамотение. Там си пушех, четях си книги. Веднъж вратата се отвари и брат й започна да щрака с фотоапарата, а Лора да размахва лампа“, разказа неотдавна бащата на палавата журналистка.

Не е ясно защо по-късно Крумова променя плановете си и решава да стане следовател, а след това юрист. За радост на многото й почитатели съдбата я връща към първоначалната й страст и от години насам Лора се радва на успешна тв кариера. В професионален план е доволна, но към днешна дата си дава сметка, че не всички нейни усилия са оправдани. Съжалява, че се е отдавала изцяло на работата си, загърбвайки дребните, житейски радости.

„Може би, защото се страхувах от провала“, казва блондинката. И допълва: „Затова се оказва, че на 30 започвам да карам сърф, ски. Ако можех да се върна назад, щях да го карам по-бавно, нямаше да се напъвам толкова. Бих изживяла живота си на по-бавни обороти, за да се наслаждавам на малките неща, които всъщност са истинските“.

Осъзнавайки важните неща в живота, днес мечтите й не са свързани с професионално израстване. Лора си представя как пътешества с кемпер заедно с любимия си Сотир и се радва на спокойствие и хармония.

„Искам да пътувам, да имам свобода, повече контрол над собствения си живот“, споделя водещата. В обкръжението й пък допълват, че част от мечтите й е и да има стабилно семейство. Лора се чувства готова за деца и възнамерява в най-скоро време да зарадва родителите си с внуци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *