Лили Иванова урочасала Виктор Калев да е нещастен и да няма деца

Виктор Калев

  Около Виктор Калев ви­наги са се носели как­ви ли не слухове – най-вече свързани със сексуалните му наклонности. Според зли­те езици актьорът от „Шоуто на Слави“ предпочита мъжките лас­ки, а някои дори му приписват ин­тимна връзка с  Камен  Воденичаров. Златоградчанинът се превъплъщава от­лично в женски образи и това допълни­телно налива масло в огъня. Самият ко­мик обаче отрича да си пада по своя пол. Нещо повече – твърди, че голямата му любов е дама на име Елена.

 Тя също е актриса – за­вършили са заедно ВИТИЗ, но се познават още от детските години. Виктор признава, че бил много влюбен в нея, но тя не му обръщала внимание, за­щото харесвала друг тип момчета. Приела го само за приятел и до днес два­мата продължават да са си близки. Ходят си на гости или пък пътуват заедно до родния град, където си припомнят отминалите времена.

Като Лили Иванова

  „Прибирам се всеки ме­сец в Златоград, дори да е за една вечер. Искам да се да виждам с роднините си колкото е възможно по-често“, споделя Калев. И допълва, че най-много му липсва племенницата Вяра. Момиченцето е на 3 годинки и му е голяма слабост. 

„Виктор й прави смешки, играят си. Малката все ме пита кога ще дойде чичо й и не пропуска да го гледа по телевизията“, разказва Георги, по-големият брат на актьора.

 Самият Калев не крие, че иска да има и свое собстве­но дете. Роднините му са категорични, че от него би излязъл чудесен татко, за­щото е любящ и всеотдаен.

 Въпреки че на екрана ви­наги е усмихнат, актьорът има и своите тъжни момен­ти. Най-тежко му бе преди две години – тогава баща му Нанко си отиде от този свят покосен от инфаркт. Вик­тор дълго страда и трудно превъзмогна загубата. И до днес очите му се насълзяват, когато заговаря за отеца си.

 Преди смъртта си Нанко Калев не пропускал актьорските изяви на Виктор. А бил най-горд, когато обя­вили сина му за почетен гражданин на Златоград.

Лили Иванова

  Майката   на   комика – Спаска, също редовно следи скечовете му но признава, че навре­мето мечтаела чедото й да стане химик. Затова и не подкрепила наследника си, когато решил да кандидат­ства във ВИТИЗ. Госпожата била убедена, че артистите имат труден живот. „Женят се по 4-5 пъти и само сме­нят любовниците“, заявила тя на отрочето си и го при­нудила да заляга над Менделеевата таблица.

 Виктор бил приет химия, но не издържал дълго в университета.

 Още след първата сед­мица казал, че сложните формули не са за него и иска да се маха.

 „Отвърнах му, че вече сме почерпили всички съседи, задето ще става химик. Да не си и помисля да пре­късва, че ще станем за смях пред целия град“, спомня си Калева.

 Виктор я послушал, но не за дълго. След първия семестър на­пуснал университета, без да съобщи вкъщи. Химията не му се от­давала и бил последен по успех. На всички из­пити изкарал двойки. Имал една-единствена тройка, за която дълго се молил на професора.

 „Моля ви, издържат ме нашите! Не ми е удобно само двойки!“, проплакал тогава бъдещият актьор. Преподавателят склонил да го пусне, но само защо­то Калев обещал никога повече да не се занимава с химия.

 Така и станало. Наесен Виктор бил приет във ВИ­ТИЗ и завършил с отличен. Днес е категоричен, че актьорството е това, в което влага душата и сърцето си.

 Артистичните си заложби той проявявал от малък.

Виктор с брат си Георги, снахата Веси и племенницата му Вяра

  Като бил на 8, учителка­та го заварила да имитира известен актьор в меж­дучасието. Оттам нататък Калев започнал да участ­ва във всякакви школски тържества и постановки, разказва мама Спаска.

 Виктор пази като реликва стар грамофон – подарък от родителите му. Първата завъртяна плоча на ретро уреда била на Лили Ивано­ва. Естрадната прима и до днес е кумир на актьора.

 Самата тя обаче не е никак очарована от своя почитател. Мълви се, че побеснявала всеки път, когато Виктор я имитирал в „Шоуто на Слави“, раз­мотавайки се на сцената с руса перука и извивайки глас досущ като нея.

 По-суеверните приятели на комика допускат, че е възможно Иванова да го е урочасала. Така те си обяс­няват неуспехите в личния му живот. „Сигурно Лили му е поръчала магия за нещастие“, подозират хо­рата от обкръжението на Виктор. 

Родителите на Виктор - Спаска и Нанко Калеви

  Лично той намира по­добни съмнения за нелепи. Калев не вярва в прокоби, предсказания и врачки. Убеден е, че сами ковем съдбата си и това, което ни се случва, всъщност е плод на нашите собстветни действия.

 

 Тръгна на фитнес с Краси Радков

 Виктор Калев се е заел със задачата да извае стег­нато тяло. Преди месец с колегата му Краси Радков си закупили абонаментни карти за фитнес и оттогава всяка седмица посещавали залата. Засега обаче ефект нямало, тъй като актьорите се разсейвали и си говорили смешки, вместо да на­блягат на упражненията.

 Двамата се превърнали в истинска атракция във фитнеса и всички посетители се заливали от смях в тяхно присъствие. Веднъж дори ги притиснали за автографи и Краси и Виктор изобщо не могли да довършат тренировката си.

 

Смразен с дружката си Марта

 Преди да започне работа в „Шоуто на Слави“, Виктор се изявяваше като актьор в “Каналето“. Там успя да се сприятели с Марта Вачкова, но преминаването му в ре­диците на Дългия смрази отношенията му с щерката на Митко Бомбата. Известно време двамата изобщо не се виждаха, но точно на рождения ден на колежката си Виктор й изпрати трогателен есемес.

 „Получих едно много добро предложение и нямаше как да откажа на Слави. Искам да сме приятели, много държа на теб“, гласяло текстовото съобщение.

 След тези думи Марта омекнала и простила. Днес Ка­лев твърди, че всички от „Каналето“ много му липсват и цени моментите, прекарани там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *