Лили Иванова се подмазва на чуждестранни звезди

Лили Иванова и Патрисия Каас

  Лили Иванова стана най-големият колекционер на знаменитости. Естрадната легенда започна да преследва випове, молейки за съвместни снимки, които после гордо помества в мрежата. На звезда от нейния ранг, разбира се, никой не отказва.

Напоследък Иванова натрупа фотопрегръдки с нашите ветеранки на смеха Стоянка Мутафова и Татяна Полова, чиито представления посещава в свободното си време. При последния концерт на Хулио Иглесиас в София Лили премина кордона от охрана и цъфна в гримьорната му. Двамата се снимаха в топла прегръдка. Клюкари от бранша твърдят, че гаджета никога не са били, но изпитвали колегиални симпатии.

Последното завоевание на Иванова е френският кумир Патрисия Каас. Великата французойка бе в София за концерт с песните на Едит Пиаф. Лили Иванова не пропусна да й изпрати букет и да помоли за съвместна снимка. Каас нямала и представа коя е тази звезда защото от България познавала само Силви Вартан, но проявила тактичност.

„На стари години Лили се държи не като знаменитост първа класа, а като превъртял фен ала Трайчо Талисмана“, дивят се странични наблюдатели. Паметливи обаче твърдят, че така било открай време. Лили не пропускала да се отърка до някоя чуждестранна звезда и да демонстрира близост. Така навремето постъпила на „Златният Орфей“ с Хулио Иглесиас, даже избутала цяла групичка, за да се изтипоса до него и да се снимат за историята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *