Куче тормози Преслава

Жожко може да е сладур, но е пакостник
Жожко може да е сладур, но е пакостник

Новата любов на Преслава, померанът Жожко, е далеч от титлата „елитно куче“. Преди седмица палето си навлякло гнева на собственичката си, след като най-безцеремонно се облекчило върху дамските й превръзки.

Жожко, който е подарък на звездата от пернишкия й любовник, Жоро Бирмата, живее в дома й от има-няма три седмици, но още не е привикнал към кучешкото си WC.

ПреславаЗа такова Преси била пригодила един ъгъл в банята си. Понеже нямала време сутрин да извежда Жожко да пикае навън, тъй като по това време на денонощието обикновено се прибира от участия, добричлийката искала да го приучи да си върши пиш-работите в легенче

Жожко обаче не давал признаци на интелигентен померан и пикаел, където свари. Наскоро стопанката му била в цикъл и имала неблагоразумието да остави две от превръзките си върху дивана в хола си. Кутрето нямало как да знае, че продълговатите бели ленти са интимни принадлежности на Преслава и напоително ги припикало.

Когато Преслава установила, че превръзките й са с щети, изкомандорила Бирмата да отиде до аптеката да й купи нови. Както никога, милионерският наследник се почувствал виновен, че лаещият му подарък създава ядове на гаджето му, и срам, не срам, скокнал за пакет нови превръзки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/qdIDraIapyc

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Куче тормози Преслава"

  1. 4u4uliga   12.12.2013 at 16:12

    Е това са толкова смехотворни неща,че просто нямам думи.От смях се напиках.Зашито с бели конци.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *