Коцето продава “Ламборгини”

Константин чака половин година някой да кихне 144 бона за спортния звяр
Константин чака половин година някой да кихне 144 бона за спортния звяр

  144 хиляди лева стоят паркирани под формата на луксозна италианска ламарина и вече почти половин година няма мераклия да кихне парата, че да ощастливи фолкпевеца Константин. Веселякът е обявил за продан оранжевото си „Ламборгини Галярдо“, видя репортер.

Спортната кола е атракция в една от най-скъпите автокъщи на столичния бул. „Г.М. Димитров“. Дилърите, наети от Константин да намерят купувач на „Ламборгинито“ му, даже на искат и сумата кеш. Примамват клиенти с лизингов договор и одобрение до 2 часа, но дори и при това обещание за бърза покупко-продажба потенциален нов собственик няма.

Мощният автомобил е с купища екстри: спортно окачване, кожен салон, биксенонови фарове, камера за задно виждане, кожено табло, спортни предни седалки, цветни стъкла, датчик за външна температура, 19 цолови алуминиеви джанти, алуминиеви педали, система против буксуване, но единственият му недостатък е, че харчи като триглава ламя. Именно огромният разход на гориво, 29 л бензин на 100 км градско, принудил Коцето да пусне „Ламборгинито“ за продаване.

Тузарският автомобил, който гълта 29 литра градско, чака новия си собственик
Тузарският автомобил, който гълта 29 литра градско, чака новия си собственик

„Хубава колица, ама много скъпичко ми идва. По 100 и кусур лева на ден за гориво, къде ще му излезе краят?“, тюхкал се царят на фолкбаладите.

Когато регистрирал италианската машина, Константин се вредил с номера на Джеймс Бонд. Ако се вярва на мълвата, зевзекът кихнал „само“ 7 бона на КАТ за да му издаде регистрация с 6 цифри – 007 007.

Докато чака баровското „Ламбо“ да си намери нов собственик, Коцето шпори столицата с друг спортен и не по-малко евтин автомобил. Собственикът на чалга дискотека в Студентски град натиска педалите на спортния модел на „Нисан“ – „Скайлайн GTR“. В зависимост от годината на производство, японският автомобил тръгва от 100 хил. лева и стига до 300 бона на автоборсите у нас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *