Коцето бесен на Благой Георгиев, че пак спи с братовчедка му Лияна!

Константин

  Константин е бесен на Благо Георгиев, защото се подигравал с чувствата на братовчедка му Лияна, която също е фолк певица като Коцето, мълвят злите езици.

Изпълнителят на „Черна роза“ намерил телефона на футболиста и му вдигнал много сериозен скандал.

Благо се опитал да отрича, че контактува с Лиана и казал, че е сериозен мъж с дете. Но Коцето му заявил, че разполага със съвсем пресни есемеси, в които Георгиев съвсем наскоро пак се е обаждал на неговата братовчедка.

Как, ще приключи този скандал между футболиста и фолк певеца не е ясно, но се твърди, че Константин бил много доволен от себе си, защото защитил семейната чест.

Благой Георгиев

За Лияна също се знае обаче, че преживява тежко раздялата си с Благо, но вече се е примирила с факта. „Сега гледам напред и се старая да не мисля за отминалите неща в живота ми. Коце, радвам се за вас с Надя, но в същото време ми става мъчно, като ви гледам. И аз мечтаех за сватба, но… Исках да се омъжа именно за Благо. Дори снощи пак се разплаках заради него“, през сълзи разказала Лиана на братовчед си.

Константин веднага й се скарал, че мисли за човек, който има друго семейство – и точно тогава певицата му показала свежите есемеси от страна на Благо, раздухват клюкарите.

Лияна

Което означаващо, че и той не я е забравил, щом мисли за нея и й пише нежни думи.

Вбесен от двойната игра на футболиста и от неговото лицемерие в любовта, Константин грабнал телефона и направил ритнитопковеца равен със земята.

Иначе, по ирония на съдбата, именно Лияна хвана букета на булката на тържеството на Константин, припомниха запознати.

И наистина късметът й излезе – предложение за брак й направи Махмуд, бащата на детето й.

Лияна обаче тогава му отказа. Защото Махмуд и неговата рода държаха на всяка цена преди бракосъчетанието певицата да приеме исляма.

„Аз този грях няма да сторя – да си сменя вярата, и то за какво? Заради мъж…“, заявила първоначално Лияна и отрязала квитанциите на мераклията.

Сега обаче тя напира да се жени за него и дори твърди, че са толкова влюбени, че се чували по телефона по 100 пъти на седмица…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *