Коко Динев спечелил Гара Дембеле на комар!

Коко Динев

  Докато Наско Сираков напоследък губи на покер, колегата му във футбола Коко Динев яко печели. Вярно е, че Наско взе преди дни 29 хиляди лева, но изтърва 21 бона, а в спортните среди усилено се говори, че общите му дългове възлизали на 600 000 лева, мълвят злите езици.

Тази информация стигнала и до ушите на Илиана Раева, но Наско отрекъл да дължи толкова много пари, казаха клюкари.

Докато на бившия бос на „Локо“ /Пд/ му върви като на бясно куче тоягите. Според мълвата, той е спечелил на комар и прословутия Гара Дембеле. Гарата, разбира се, отдавна не е в България – беше продаден в Германия, а сега рита в Китай.

Но се оказа, че той е най-силният чужденец, играл футбол в България – и то за всички времена! Гара Дембеле се оказа продукт на школата на Клермонферан, който е бил на крачка от трансфер в италианския гранд „Лацио“.

Гара Дембеле

Продажбата е била провалена само 24 часа преди слагането на парафите, защото Гарата се напил и бил арестуван от италианските карабинери по обвинение в изнасилване. Така, вместо в „Лацио“, Гара Дембеле се оказа в тогавашния тим на Коко Динев – „Локо“ /Пд/. Защото се мълви, че Коко го бил спечелил на покер.

Истината е доста любопитна, заявиха запознати. Президентът на гръцкия „Пиерикос“ залагал със солидни бизнесмени, като самият Коко Динев влиза в това число. Гъркът загубва всичките си пари, докато на нашият човек му потръгва. Накрая комшията нямал какво да заложи и предложил Гара.

Тогавашният бос на „Локо“ /Пд/ приел и спечелил раздаването. То се оказва златно, тъй като в крайна сметка Динев спечели много пари. Първо взе 200 000 евро първоначална вноска от Тодор Батков, а след това мустакатият адвокат преведе в сметката му още над 300 000 евро като процент от цената, която немският „Фрайбург“ заплати за Гара Дембеле.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *