Кой колко взима от “ВИП Брадър” – пълния финансов списък само тук:

„ВИП Брадър"
„ВИП Брадър“

  За пети път български знаменитости, този път в компанията на милиардерската наследница Парис Хилтън, заживяват под един покрив в Къщата на „ВИП Брадър“ в Нови хан.

Шоуто, което има досега 10 издания в различни свои формати – „Биг“, „Фемили и „Ол Старс“, извърши истинска революция в телевизионния бизнес и се смята не само за феномен, но и за социален експеримент, показателен за нравите в обществото ни.

Станка Златева
Станка Златева

Поредното издание на ВИП варианта събира любопитни участници, сред които са шампионите Станка Златева и Тервел Пулев, рапърът със социална позиция Мишо Шамара, скандалната социоложка Мира Радева, Ирина Флорин, фолкаджийката Лияна, наследника на Цар Киро – Принц Ангел. Очевидно продуцентите искат участниците в Къщата да разискват важни теми като протестите, отношението към ромите, цената на медалите.

Заради огромната конкуренция на куп шоута, които тръгват по други телевизии, като „Музикална академия“ (ТВ7) и „Африка, звездите сигурно са полудели“ (Би Ти Ви) хонорарите на тазгодишните съквартиранти скочиха до небесата.

Тервел Пулев
Тервел Пулев

Докато в предишния формат най-високо възнаграждение се твърди, че е получила певицата Мариана Попова (85 хил. лв.), то сега част от съквартирантите със сигурност прибират поне 100 000 лв. Сред тях са Станка Златева и Тервел Пулев, високо оценена е и Ирина Флорин. Засега не е ясно каква ще бъде голямата награда. Ако такава има, то най-вероятно тя ще е автомобил.

Ирина Флорин
Ирина Флорин

В миналия „ВИП Брадър“ победителят Орлин Павлов си отиде само с договорения хонорар. Той можеше да прибави към него и награда, ако бе събрал достатъчно на брой медальони, всеки един на стойност от 10 хил. лв. Те бяха раздавани на участниците при влизането в шоуто. При напускането изгоненият даваше медальона си на човека, които според него заслужава да спечели. Никой обаче не успя да събере достатъчно на брой медальони, така че да увеличи предварително договореното възнаграждение.

Ето колко са спечелили победителите в досегашните 10 издания на шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *