Кой е новият партньор на Галена!

Галена снима още кадри за "Пак ли"

Провокативната поп фолк звезда Галена мисли до края на годината да представи ново дуетно парче. Но кой ще е нейният дуетен партньор и коя ще е тази песен, все още не е много ясно.

Знае се единствено, че най-вървежната звезда на „Пайнер“ според  продуцентите, ще изненада приятно всички свои почитатели. Всъщност близки до senzacia.net източници споделиха пред нас, че парчето се казва „Пак ли“, а официалната дата, обявена за неговата премиера, когато ще бъде открито коя е песента официално и кой е дуетният партньор е след двадесетина дни.

Галена засне клипа в Истанбул

Клипът е бил заснет вече. Видеото е снимано сред архитектурни забележителности на Истанбул, а през последните няколко дни има и още кадри за клипа заснети  в България. Общо взето се знае че цялата стилистика на мелодията  и видеото е ориенталска.

Певицата работела и по фолклорен албум, за когото вече имала 3-4 готови песни. Но все още е далече от окончателната селекция на песните, които ще бъдат включени в него. Галена имала намерение да си вземе кратка глътка въздух от ангажиментите, за да изкара перфектен глас и звук за  народните песни.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pXGVNqoJNi0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *