Кичка Бодурова си купи апартамент в Слънчев бряг

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

  Кичка Бодурова бе забелязана да купува строителни бои в магазин в Слънчев бряг, предадоха морски агенти. Тя дори разплака продавачка, но не с капризи, а с появата си. Жената подходи механично, но в един момент разпозна кой е насреща й и се разхлипа.

„Вие сте любимата ми певица. Но още повече ви заобичах, след като прочетох книгата на живота ми. Вие ми дадохте кураж, защото и мен са се опитвали да ме унизят“, изстреля на един дъх продавачката. Аха да се разплаче и купувачката, авторка на книгата „Това съм аз“. В крайна сметка двете не забравиха за какво ги е срещнала случайността и финализираха покупката от няколко разфасовки.

Кичка Бодурова Въпросът обаче какво прави Кичка Бодурова в строителен магазин на морето намери своя отговор допълнително. Близки до звездата я издадоха, че наскоро си е купила апартамент в курорта Слънчев бряг. Изпълнителката на „Няма те, мамо“ не правела много огледи и лесно се спряла на имот, отговарящ на изискванията й – стаите да не са маломерни и да е на тихо място. Самата тя има бизнес с недвижими имоти в Америка и е вряла и – кипяла в покупко-продажбите. Предполага се, че тъкмо заради това звездата е получила и максимална отстъпка при сделката.

По данни на клюкарите, придобивката се намира в частта на комплекса, която е най-близка до Несебър, който родената в Бургас Кичка обожавала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *