Китаристът Бисер изневери на Лили Иванова с айдълката Нора

Бисер Иванов и Лили Иванова

  Къде е Бисер Иванов – любимият китарист на Лили Иванова? Този въпрос си задава публиката, станала свидетел на последните й изяви. Иконата на родния поп е изгонила виртуозния музикант и го е заменила с друга „жица“. Бивши приближени от свитата на примата, запознати с нрава й, разкриха истината.

Повод за гнева й било гостуване на Нора от „Мюзик Айдъл“ в предаването на Слави Трифонов и признанието й, че живее с Бисер. Кубратската легенда смятала, че така се нарушава нейният имидж, тъй като пред публика имитира еротично привличане с десетилетия по-младия си китарист. Когато разбрала какво се е вършело зад гърба й, тя си изпуснала нервите и му казала да си ходи.

Бисер и Нора Караиванова

Любовта между младата и много талантлива певица Нора Караиванова и Бисер Иванов започва преди 5 години.

Събира ги музиката. Запознават се на фестивала „Бургас и морето“ и Нора веднага привлича вниманието на Бисер. Той светкавично я съблазнил, като й предложил свои песни, /AV които е композирал. Направили заедно сериозен репертоар, с който тръгнали по клубни участия.

Дълго време обаче успели да опазят любовта си в тайна.

Бисер твърдял пред шефката си, че с Нора са тандем само на сцената. Двамата много си подхождат и дори в началото ги мислели за брат и сестра.

В един момент обаче Нора не издържала и решила да разкрие тайната. Тя е на 25, той на 38, но фаталната разлика от 13 години във възрастта не ги смущава. Двамата вече имат собствена група и ангажименти. Бисер изкара с Лили цели 6 години.

Бисер и Нора

В групата й попаднал заради страхотния си талант. По онова време тя имала нужда от китарист и се свързала с него.

„Научи ме на точност. Не се работи трудно с нея, защото е наясно с идеите си и знае какво иска. Тя невероятен професионалист“, хвали я Бисер.

„Избрала съм екип от перфектни музиканти, това е най-важното. Каня хора да работим заедно едва след като се убедя, че са перфектни музиканти. След това изисквам от тях да не пият алкохол и да не закъсняват за репетиции. Като са си у дома, да правят, каквото си искат, но като тръгнем на турне, трябва да се подчиняват на железен режим. При мен е много важно всеки да прави това, за което е дошъл. Досега нито един не се е издънил“, отсича Лили.

Това, което примата си спестява в изказването, е, че категорично забранява на мъжете, които работят с нея, връзки с други жени – те трябва да са само нейни. Освен ако бракът им не е заварено положение.

С Ангел Попов – Ачо работят повече от 20 години. Сред най-верните й музиканти е и Иван Салчев. Освен всичко друго те се грижат и за пълния комфорт на певицата.

Сега обаче и те са на повикване. Спецове в бранша твърдят и друго. Лили трябва да осигурява на хората си по 300 лева на участие поне четири пъти в месеца, за да имат какво да ядат. За целта трябва да пее постоянно в пиано барове, което не е вече по възможностите й.

Така че освобождаването на някои от музикантите в групата й я разтоварва финансово. Макар че техните флиртове с други жени са удар право в сърцето на примата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *