Камен Во търси спешно купувач за жилището си в центъра на София

Камен Воденичаров

150 000 евро иска Камен Воденичаров за своя суперлуксозен апартамент. Жилището се намира в идеалния център на София, на ъгъла на ул. „Г С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“. Въпреки, че според реалната брокерска оценка апартаментът струва доста повече пари, водещият е твърдо решен да се отърве от него в близките месеци и поради тази причина е склонен да смъкне дори още от цената.

Имотът е с разгъната площ от около 90 квадрата, с една голяма спалня, хол с кухненски бокс, баня, тоалетна и коридор, функционално за двучленно семейство или за сам човек. Камен наскоро дори готви в него за „Черешката на тортата“ по Нова телевизия и мнозина видяха колко модерно е обзаведен. За да направи офертата си още по-примамлива, Воденичаров е готов да даде и обзавеждането, което по груба оценка струва не по-малко от 25 000 евро.

„Нямаме никаква идея защо Камен е решил да продава. Най-вероятно или му трябват спешно пари кеш, или просто най-после смята да напусне България, както се гласи от доста време, след като продаде телевизия ММ“, коментират негови съседи. Те си спомнят, че създателят на„Канапето“ много обича да прави купони и да се събира с приятели, вдигайки понякога излишен шум. Въпреки това винаги е бил вежлив и любезен със своите съкооператори и редовно плаща сметките за общите части.

Някои заподозряха пък, че хич не му се живее вече в центъра и затова е преценил, че за тази сума ще купи два по-малки апартамента в някой от кварталите на столицата, като единия ще отдава под наем. Освен това така няма да му се наложи да плаща безбожните цени за паркиране в синя и зелена зона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *