Камен Воденичаров: Искам дете!

Камен Воденичаров

  Почитателите на Камен Воденичаров могат да са спокойни. Любимият им шоумен няма да емигрира в Испания, както се говореше напоследък. Самият той отрече категорично тази информация, заявявайки, че просто има планове да стане барселонски рентиер, a не да заживява в страната на коридите.

„Вярно е, че искам да си купя жилище в Барселона. Но всичко останало беше твърде преувеличено от медиите. Имам намерение да давам под наем имота, който евентуално ще имам в Испания, но не и да се заселвам в друга държава. Оставам си в България“, категоричен е Бате Кацко, както го наричат аверите му.

Парите, които актьорът и тв водещ е скатал в банковата си сметка през годините, уви, не стигат за покупка на сносен имот в Испания. По тази причина Кацко обяви за продажба ергенското си жилище в центъра на София. Приходът от него той ще инвестира в Барселона.

След като това се случи, славният кукувец ще се прехвърли в апартамента на родителите си. Те пък от своя страна ще се настанят в любимата им вила, която е само на няколко километра от столицата.

Това не са единствените промени, които Камен Во е планирал за близкото бъдеще. Шоуменът явно е осъзнал, че не бива да ергенува цял живот и в момента се замисля дали пък да не свие семейно гнездо. Злите езици отдавна пускат слухове за негови увлечения по мъжкия пол, но от думите му излиза, че дори да е имал гей забежки, е готов да ги загърби и да стане примерен съпруг и баща.

„В последно време доста често се замислям за деца. Стана така, че тези връзки и кариери, които имах, не ми дадоха възможност. Но няма как да бъде програмирано кога човек да има деца. Това трябва просто да се случи и изживее“, откровеничи Кацко. Неговият проблем е, че все още не е намерил подходящата жена, достойна да го дари с наследник.

Манекенката Елена Кешишева е единствената дама, с която името на водещия бе свързвано през последните 15 години, но Камен твърди, че е имал и други бурни връзки в интимната си биография. Всички те завършили с раздяла.

През май шоуменът ще чукне 46 години – възраст, в която мъжът трябва вече да е създал и отгледал поне един наследник. Воденичаров обаче се надява тепърва да хване последния влак за бащинството. Негов пример в това отношение е един от най-близките му приятели – звездата на Нова телевизия Милен Цветков, който се сдоби с второто си дете Боян миналото лято, когато беше на 45.

За да поеме родителски ангажимент, човек трябва да е здрав и сигурен в себе си. Второто със сигурност важи за Кацко. Но дали и здравето му е съвсем наред?

Бившият кукувец има един голям вреден порок – пушенето. Той от години се мъчи да откаже цигарите, но резултатът продължава да е нулев.

Камен си е все така заклет пушач и унищожава по минимум една кутия папироси на ден.

По отношение на кафето Воденичаров е далеч по-примерен. Сега той не употребява тонизиращата напитка, но навремето буквално прекалявал с нея. Веднъж дори изпаднал в кофеинов шок и бил на ръба между живота и смъртта.

Водещият колабирал преди представление, тъй като целия ден се наливал с чисто еспресо и палел цигара след цигара. Резултатът бил убийствен световъртеж, сливане на границите на кръвното и пълна загуба на съзнание.

„Преживях един инцидент, свързан с голяма преумора, с пушене и пиене на кафе. Това се случи в деня, когато репетирахме за един спектакъл в Народния театър за новогодишната програма през 1996-а. Аз правех светлинните ефекти на сцената, като влязох в една малка кабина в 10 ч. сутринта, откъдето се управляват прожекторите.

През цялото време пушех и пиех кафета – може би 7 или 8, не помня. Когато реших да стана към пет часа следобед, за да мога да се подготвя за спектакъла вечерта, успях да направя едва две крачки и се стополих на земята. Просто колабирах! Тогава ми поставиха диагнозата кофеиново-никотинов шок. Веднага ми биха инжекции и даже успяха да ме изправят на крака. Леко тръгнах, но на забавен каданс. Е, изкарах спектакъла. Оттогава кафе не пия. Ако пия, моментално получавам сърцебиене„, разказва патилата си Камен Во.

 

БНТ връща старото Ку-ку

Тези дни култовата студентска програма „Ку-ку“ навършва точно 23 години от старта си. По този повод БНТ реши да излъчи част от най-добрите издания на шоуто с участието на Камен Во, Влади Въргала, Август Попов и др. Записите от Златния фонд на държавната медия ще се въртят всеки понеделник от 16,20 ч., точно след новините.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *