Камелия шокира публиката с кожени бикини на концерта на “Планета”

Камелия

  Най-големите звезди на чалгата – Глория, Ивана и Камелия, се превърнаха в спасителен пояс за концерта по случай 11 години от старта на телевизия „Планета“. Ветераните изпълниха миксове от най-големите си хитове, както и някоя нова песен, което видимо съживи залата и публиката изпадна в тотален екстаз. Дори най-големите звезди в момента – Андреа, Галена и Прeслава, не успяха да вдигнат хората на крака.

Камелия втрещи всички, появявайки се за първи път от година на голям концерт. Тя бе облечена с кожени минибикини, върху които бе вързала червени ленти, а отгоре носеше тъмен корсет, разкриващ гърдите й. Певицата се шегуваше през цялото време, че не бива да гледаме там, а да слушаме новата й песен „Щипни ме“. Тя се избъзика и с шефа си Митко Димитров, че пее най-вече стари песни, защото си няма нови. Разговорът бе импровизиран на сцената по така модерните в момента ретро телефонни слушалки.

Камелия шашна не само феновете, но и колегите си зад кулисите с перверзния си външен вид. „Никога не можеш да кажеш, че е на 41 години“, коментираха по повод перфектното й тяло почитателите.

Ивана пък събра любовта на зрителите, като се разходи сред тях. Изключително обичаната певица обаче бе прекалила с много силния грим. Макиажът бе така обилен, че лявото й око се бе затворило под тежестта на изкуствените мигли.

Глория заложи на живо пеене, но за първи път технически гаф я разтопи на сцената. Вентилаторът, който бе насочен срещу нея, развя роклята й, което смути русенката. След конфуза тя постоянно я придържаше с едната ръка.

Цветелина Янева, Преслава и Галена

Преслава се бе издокарала с тоалет, подобен на този на Галена от началото на годината. Сребристата рокля е дело на един и същи дизайнер – македонеца Борче Ристовски, който крои дрехи за над 5000 лева парчето. В негови одежда лъсна и Цветелина Янева. Тя беше болна, но въпреки това изпя две песни без плейбек. Мнозина се озадачиха от стайлинга на Анелия, която бе съчетала кожено яке и мотористки очила с клин, което акцентираше върху всеки дефект от тялото й. Анелия все пак бе похвалена за изявата си, тъй като успя да отнесе най-много аплаузи от средното поколение певци.

Андреа, Анелия, Малина и Преслава

За всеобщо учудване вяло минаха Райна и Мария, на които бе отредено да открият концерта. Отварачката пя на плейбек, а от време на време дори сваляше микрофона си до земята, когато уж трябваше да пее. Десетките дебютантки по сцената изнервиха обстановката, като никой не разбра кому беше нужна изявата на някои от изпълнителките. В залата се чуваха реплики „Коя е тази?“, когато на сцената излезе Татяна. Тя изпълни нелепо Happy Birthday за телевизия „Планета“, наметната с чаршаф с лотото на медията.

Глория

Загубилата се напоследък Малина също не успя да внесе свеж шоу елемент.

Добрият й приятел Азис пък се изяви в дует с Андреа, като бисът им бе крайно фалшив. Блондинката бе решила да запише предварително своето изпълнение, което уж да звучи на живо, но компютърната му обработка беше толкова явна, че ефектът стана дефект.

Зад кулисите обичайно се разливаха уиски и безалкохолни, така любими на всички певци. Много от тях твърдят, че със силното питие смазват гласните си струни и пеят по-добре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *