Камелия се отказа да ражда

Камелия
Камелия

  Най-съкровената мечта на фолк певицата Камелия – да има деца, май няма да стане реалност, коментират под сурдинка хора от близкото й обкръжение. През последните няколко години темата за наследник в семейството на блондинката от Чипровци и приятеля й Цветин буквално е станала табу.

Причината – дългогодишните неуспешни опити, които сринаха психиката на изпълнителката на „Златна рибка“ и тя сякаш се примири с отреденото й решение на майката природа.

Камелия и гадже Цветин
Камелия и гадже Цветин

Деликатната тема за бебета и деца се отваря все по-рядко в присъствието на Камелия, и то именно заради нейната чувствителност ставайки дума за това. В предаването си „Марс и Венера“ по Нова телевизия обаче русото изкушение сама коментира въпроса с наследниците и даде на зрителите ясно да се разбере, че тя вече е преодоляла казуса със зачеването.

„Не е редно да се мисли, че всички хора живеят на този свят, за да родят и отгледат дете. Някои просто се събират заедно, за да споделят миговете си. Има милиони двойки без деца – това не означава, че те са нещастни“, сподели Ками.

Не е тайна, че през последните няколко години 42-годишната изпълнителка прави няколко опита за зачеване инвитро, след като това не се случи по нормален път. Медицината обаче не бе на нейна страна, тъй като изкуственото оплождане бе несполучливо при нея.

Близки до Камелия пък разказват, че певицата по никакъв начин не показва да страда от факта, че на този етап няма дете и това не било от прикриване на чувствата й, а чисто човешка реакция, че все още не й е дошло времето да става мама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *