Жени Калканджиева се пропи!

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева

  Непукизмът, който Жени Калканджиева се опитва да демонстрира в първите дни след шокиращата вест за развода й със Стефан Манов, е само за пред хората. Заради изневярата му с по-младата Зорница Линдарева бившата топ манекенка и настояща модна шефка е станала още по-неразделна със своя голям порок, алкохола, в опита си да преглътне обидата и да излекува накърнената си чест.

Откакто преди седмица стана ясно, че през септември доскорошното считано за едно от най-стабилните в светския елит семейство ще има среща с бракоразводния съдия, Жени Калканджиева почти не е изтрезнявала.

В рамките на четири дни будното папарашко око залови шестата по красота в света да се налива най-малко два пъти с алкохол.

Жени с чашката
Жени с чашката

Най-напред миналата сряда Калканджиева с гръм и трясък поля раздялата с кръшкача Тачо в „Найт Флайт“, където по същото време рожден ден празнуваше Петко Димитров, а приятелката й Азис имаше участие. Пристигайки на купона, момата Жени вече бе „на черешата“, като продължи да обръща уиски след уиски. С размътен от алкохола разсъдък, шефката на „Визаж“ чак изтръгна микрофона от ръцете на Василка и се изцели пред цялото заведение „Ти ме размазаааа“, което е рефренът от новото парче на фолкзвездата.

Само 3 вечери по-късно, в края на съботния ден, Калканджиева опустоши две бутилки шампанско в гримьорната и из бекстейджа на „Мис България“. Макар домакините от „Hoy Фрейм“ да бяха подсигурили и достатъчно количество минерална вода за всички присъстващи на конкурса, носителката на титлата за най-красива българка предпочете да утолява жажда с искрящото вино. По простата причина, че друго, по-високоградусово питие организаторите предвидливо не бяха поръчали в кетъринга.

„По начало е публична тайна, че Жени Калканджиева залита по алкохола. Но откакто разкри, че Тачо я мами, не се е спряла. Нормално е да й е тежко и обидно, но не алкохолът е решение на проблемите й. Още повече, че се опитва да се изкара жертва в любовния триъгълник, а всъщност е точно обратното – жертвата е Тачо“, категорични са отолични светски персони, близки до Стефан Манов.

Какво имат предвид? Бавно, но славно, Калканджиева сама подтикнала Тачо да потърси спасение и убежище в обятията на моделката Зорница Линдарева. Въпреки че е с две петилетки по-млад от Жени, Стефчо бил домошарче, отдавна скъсал със светския живот, а разгулните ергенски купони оставил в миналото си, преди да се обрече като съпруг на красавицата. Човекът си искаше нормално семейство.

Калканджиева с Тачо и синът им
Калканджиева с Тачо и синът им

Вечер, като се прибере, да се събере с жена си, с детето си. Но как да стане това, когато Жени не се прибираше — или ще е на купон, или някъде по работа, или на бизнес среща. Мъж сам в дома си стои ли?“, обясняват запознати причините, довели от разпадането на семейството.

Допълнително съпруг и съпруга обтегнали отношенията си и заради вечните запои на Жени. Отдавна се носи мълва, че собственичката на „Визаж“ сутрин вместо с кафе, започва деня си с шампанско. Неведнъж Тачо се жалвал пред приятели, че жена му се е превърнала в алкохоличка. Опасенията му се потвърдиха и в предаването „Къртицата“, в което Калканджиева се прочу с алкохолните си подвизи.

Много по-страшното обаче е друго. Говори се, че след раздялата със Стефан, Жени отново е посегнала и към наркотиците.

„Тези, които ползват кокаин, знаят, че напиеш ли се, „брашното“ на минутата те изтрезнява и ти дава вид, че не си замаян от алкохола. Чува се, че в такова състояние Калканджиева редовно води неделното си предаване с Мая Савова“, коментират осведомени.

Жени не крие познанството си с наркотиците. Още като ученичка про-пушила трева, а по-късно се прехвърлила към тежки субстанции.

 

Няма от кого да роди дъщеря

Не толкова, че е страна в любовен триъгълник, колкото мисълта, че е напът да се размине с мечтата си да има дъщеря, вкарала Жени Калканджиева в депресия след раздялата й с Тачо.

На 34 миската роди сина си Георги и го кръсти на покойния си баща, но имаше планове до 40-годишния си юбилей след две лета да стане майка и на дъщеря.

Бягството на Стефан при моделката Зорница обаче преобърна с главата надолу сметките на Калканджиева. Разочарованата водеща се жалвала, че ще си остане без момиченце, което да наследи красотата й.

 

Платила запориран имот с хонорара от “Къртицата”

Апартаментът в „Бояна“, в който до скоро Жени живееше с Тачо, е бил изплатен от нея до стотинка с хонорара й от „Къртицата“, твърдят информатори. С жилището от 130 квадрата Мис България’95 се сдоби през есента на 2011 г. срещу 300 хиляди лева. Известно време след това записа половината от имота на името на Тачо.

Преди година обаче семейството бе заплашено да остане едва ли не на улицата, след като заради финансовата криза Жени спря да обслужва банковия си кредит, с който закупи апартамента. Наложен й бе запор върху жилището, а само от уважение към Калканджиева банката протака възможно най-дълго продажбата му на търг.

Благодарение на спечеленото в „Къртицата“ обаче миската успяла да си оправи бакиите с банкерите и да спаси жилището си. Самата тя призна, че е приела да участва в проекта заради парите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *