Кали: Половият орган на жената е … ухото!

Галина Иванова или Кали

В последното си парче „Така ми говори“,  поп фолк дивата Кали отново възхвалява любимия си орган – устата. Кали споделя, че обичала да се целува и да говори.

Устата за нея е от силно значение. Който не умее да говори и да се целува хубаво да стои далече от мен, често се шегува изпълнителката. Певицата е на мнение, че днешните дами не се вълнуват чак толкова от приказките на мъжа. Но въпреки това са останали умни мъже, които умеели да разпалват жените със слова. Нейният син Георги, също знаел как да ухажва момичетата, защото бил лично обучен от нея – шегува се Кали. За нея половият

Кали

орган на жената бил ухото. Затова и се спряла на това име за своя хит. Последното и парче е изпълнено на два езика – български и  гръцки. Кали е избрала да го направи на тези два езика защото, както знаят нейните фенове, благоговее пред всичко гръцко. Според нея е много трудно да се пише текст на нашия език, който да се лее леко. Докато гръцкият е по-мелодичен и звучал по хитово, според нея. Но това остава да го преценят феновете й.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kX2LTFGXce0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *