Кали издържа мъжа си

Кали с любимия си Влади
Кали с любимия си Влади

  От жена, на която пари и всички благини й бяха сервирани на тепсия, Кали се е превърнала в основен източник на доходи за новото си семейство. Въпреки че е в седмия месец, бременната чалга певицата не отказва участия, за да си подсигури сама високия стандарт на живот, на който е свикнала.

Изпълнителката чака трето дете, отново момче, от третия си мъж. Симпатичният Владимир обаче не разполагал с богатство каквото притежаваше бившият приятел на Кали – синът на Вилхелм Краус, Антон. По негово време певицата живееше в къща с градина в полите на Витоша и караше баровски джип. Екстрите обаче й бяха отнети, след като Краус разбра, че е рогоносец.

Влади, който се оказа, че не е инструктор по ски, а оператор в туристическа агенция, не бил бедняк, изкарвал нормални за столицата доходи, но с тях не успявал да задоволи всичките капризи на бременната си певица.

Бременната чалга дива с участия до термина си
Бременната чалга дива с участия до термина си

„Като обикновен туроператор, прави каквото може за мен. Но той не е милионер или човек, който си изкарва парите така – щрак и пачка! Труди се реално за парите, прави сметка за всеки разход!“, описвала финансовата картинка в семейството си Кали.

Любимият й дори нямал собствено жилище, затова живеел заедно с децата на певицата в нейния апартамент, купен на кредит. „Аз си го изплащам сама, не ми го е купил Тони. Купих по същата схема и апартамент на майка ми.

Нали някой трябва да ги изплаща. Кой, ако не аз?“, оправдавала се Кали пред близките си, които й се чудели на акъла как с корем подскача като кобила по сцените на кръчмите и нощните барове.

За ужас на лекарите, които следят бременността й, чалга дивата запълнила графика си с участия почти до термина си. Без да се замисля, приела и да лети до Брюксел, където й обещали хонорар, с който можела да плати вноските по ипотечните си кредити за половин година напред.

Кали се надявала през зимния сезон с Влади да си разменят ролите. „Дано в агенцията имат повече работа покрай зимните курорти, че аз като родя, вече той трябва да ни издържа“, кършела ръце трудната звезда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *