Кали едва не роди на сцената

Кали
Кали

  Кали вече е в напреднала бременност, но продължава да обикаля по участия. Нещо повече – тя не възнамерява скоро да слиза от сцената, тъй като това би означавало да натовари с разходи гаджето си Влади. Певицата е категорична, че не желае да прехвърля на сегашния си мъж отговорността за издръжката на двамата си синове, които са плод на предишни нейни любови.

„Влади няма как да ми се сърди, че и сега продължавам да ходя по участия, тай като е наясно, че имам не малко домакинство, за което се налага да се грижа. Доста хора си мислят, че вероятно Калиполучавам доста солидна издръжка от бащите на децата си, но това не е така! Налага се да работя здраво, за да се справям. Влади не е някой милионер. Той е обезпечен, с добър доход е, но в никакъв случай не е задължен да поема целия ми товар на плещите си. Почувствам ли се зле и видя ли, че не бих могла повече да издържа сама, човекът е до мен и няма проблем да покрива разходите ми. Засега съм окей и не искам да го натоварвам“, разправя Кали.

Преди няколко вечери тя изнасяла рецитал в хитово заведение и изведнъж пребледняла, феновете първоначално се притеснили да не е започнала да ражда преждевременно на сцената, но се успокоили, щом видели, че продължила да си пее на микрофона и руменината на бузите й се възвърнала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *