Калин Врачански си купи апартамент с изглед към морето

Калин Врачански

  Звездата от сериала „Стъклен дом“ Калин Врачански си купил малко студио в курорта Слънчов бряг.

Актьорът е платил смешната цена от 15 хиляди евро за новата си придобивка. Заради свитото потребление на пазара и срива в сектора на недвижимите имоти в момента цените на жилищата в курорта са много ниски и на нива от 2005-2006 година.

Врачански се е свързал с бургаска агенция за недвижими имоти, която му е предложила изходното студио.

То се намира в затворен комплекс на 200 метра от морето и разполага с всички екстри за този клас имоти. Първоначалната цена е била 18 хиляди евро, но собственичката на агенцията е свалила сумата с 3 хиляди евро заради актьора. Тя се разтопила при вида на новия български секссимвол и веднага отбила от цената за честта да има такъв известен клиент.

  Според негови близки Врачански е спечелил над 100 хиляди лева само една година от участия в продукции, хонорари от снимки и рекламни договори.

Позамогнал се. Калин е решил да инвестира в недвижими имоти. Моментът бил много подходящ заради изгодните цени особено по морето. Съвет в тази посока му дал роден зам.-министър по време на коктейл в елитен столичен хотел. Пред свои приятели той споделил, че вече е реализирал една своя мечта – да има къща близо до брега на морето. Следващата негова инвестиция щяла да бъде в планински имот. Врачански вече оглеждал предлаганите вили и апартаменти в Пампорово, Боровец и Семково. За планински имот той смитал да даде до 35 хиляди евро. Актьорът очаквал съвсем скоро да сключи договор за участие в нов български сериал, който щял да му повиши значително дебита по банковата сметка.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Калин Врачански си купи апартамент с изглед към морето"

  1. Иванка Христова   26.08.2013 at 9:58

    Така е заради безразборното строителство цените още повече ще падат

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *