Калин Врачански и Блатечки стнаха непримирими врагове

Асен Блатечки и Калин Врачански

 Блатечки и Калин Врачански са в люта война, а поводът за счепкването им е финансов, научихме от приближени. Асен завидял, че по-младият му колега напоследък припечелва доста добре от участия и снимки и му се озъбил.

За няколко месеца само Калин заработил над 100 000 лв. хонорари. Младокът от „Стъклен дом“ имал неблагоразумието да се похвали, че влага спечеленото в имоти, което съвсем разгневило Блатечки. Затова Асен намислил да скрои пъклен номер на Калинчо за да види кой е по-по-най. 

Асен предложил роля на Калин в своя последен режисьорски проект – постановката „За мишките и хората“ в театър „Българан“. В момента когато пиесата се радвала на най-голям успех, актьорът постановчик свалил от афиша гордостта на Роман и Червен бряг. Обяснил, че уволнението е само временно, но кой да му повярва. Врачански усетил, че се е превърнал в жертва, побеснял и се развикал. Направо изпаднал в истерия! 

„Асене, престани да ми се зъбиш с тази теракота. Фалшив си като ченето си“, креснал натиреният блондин. Блатечки пък само повдигнал рамене и отминал. Оттогава с Калин са непримирими врагове.

В съдбите на двамата секс символи има удивителни съвпадения, отбелязват запознати. И единият, и другият са преживели и възходи, и падения. Израснали са в семейства, които едва свързвали двата края. 31-годишният Калин е прекарал детството си в Роман, а 10 години по-възрастният от него Асен – в столичния квартал „Младост-3″. За да докарва допълнително пари за семейния бюджет, от 12-годишен Блатечки работел в тапицерското ателие на баща си.

Дълги години Врачански тренирал таекуондо. Колегата му пък се увличал от карате. Негов учител в бойния спорт бил Алексей Петров.

И Калин, и Асен са останали без бащи и в миналото са били запалени рокери. Освен това винаги са мразели алкохола и наркотиците.

Напоследък също има прилики в живота на двамата конкуренти – най-вече в областта на рекламните им изяви. Врачански се снима в култов клип на мастика „Пещера“, а далеч по-талантливият Блатечки е лице на популярна марка цигари. Асен се изяви и в реклама на Би Ти Ви срещу кражбата на интелектуална собственост, припомнят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *