Има ли проклятие във “ВИП Брадър”?

  Участничката в първия сезон за випове преживя абсолютен шок зад оградите на луксозния си временен дом. Продуцентите й съобщиха, че баща й, художникът и иконописец Димитър Димитров, е издъхнал в жестоки мъки на операционната маса, докато лекарите рязали гангренясалите меса от крака му. Златка напусна Къщата и се прибра незабавно в Бургас, за да погребе татко си.

Златка Димитрова
Златка Димитрова

Съквартирантите са изпаднали в паника, щом научили причината, заради която Черната Златка излезе само седмица след като попълни редиците им, споделиха от екмпа на шоуто. Виповете са се накокошинили от страх, че с плеймейтката в Къщата им може да е нахлула негативна енергия. Златка бе една от звездите и в предишния сезон на „ВИП Брадър“ миналата година, който не бе подминат от черната орис.

Димитър Димитров - Дими
Димитър Димитров – Дими

От нея си изпати Дими. В предаването той научи, че е загубил по-малката си дъщеря. Заради диагноза на специфичен вид рак, при който при 99% от заболелите настъпва летален край, 23-годишната Деметра се самоуби в Лондон. В предсмъртното си писмо младата жена изрично бе заръчала на баща си да не бъде полагана в гробище, а да бъде кремирана.

На косъм миналият ВИП сезон се размина и с четворен траур след като тризначките Вяра, Надежда и Любов за малко не се натровиха със смъртоносна киселина. Продуцентите вкараха в Изповедалнята атрактивните сестри, за да решат скришом от останалите кои от тях да получат писма от близките им и кои не. И до днес не е ясно чия е била безумната идея в плътно облицованата стаичка да бъде вкаран варел с киселина, в който да бъдат изгорени не доставените на съквартирантите писма.

Деметра, дъщерята на Дими, се самоуби в Лондон, докато баща й живееше при виповете
Деметра, дъщерята на Дими, се самоуби в Лондон, докато баща й живееше при виповете

Докато момичетата умуваха кои випове да бъдат ощастливени, изцъклиха очи. На една от тризначките й се повдигна и секунди я деляха да си изповръща вътрешностите, на другата й се разтупа сърцето и всичко това по време на живо предаване.

След излизането от Изповедалнята лекарският екип дълго реанимирал благоевградските диви, припомнят хора, наети от продуцентите като част от тогавашния екип.

Трима от настоящите съквартиранти, имената на които обаче нашите източници не издават, са помолили продуцентите да им доведе поп. „Доста са изплашени. Искат попчето да им чете молитви за здраве твърдят агентите ни.

Вяра, Надежда и Любов за малко да се натровят с киселина в предишния сезон
Вяра, Надежда и Любов за малко да се натровят с киселина в предишния сезон

Виповете си припомнили и за други три смъртни случая, свързан с „ВИП Брадър“. В нечовешки мъки след 8 операции си отиде в началото на миналата година Дим Дуков. Една от най-колоритните обществени личности издъхна 6 години след участието си във „ВИП Брадър 1″ заради преплитане на червата. Докато е в Къщата на първия сезон и Дичо узна, че любимата му баба се е споминала.

Наскоро пък фолкпевицата Бони, която живя в Къщата в предишния четвърти сезон, разкри, че е загубила майка си. Възрастната жена починала от рак.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *