Изхвърлиха Бони от „Пайнер“

Бони се върнала при него с подвита опашка
Бони се върнала при него с подвита опашка

Славният продуцент на „Съни мюзик“ Крум Крумов прие отново в компанията си певицата Бони. Гласовитата изпълнителка го напусна с гръм и трясък преди няколко години, и то като предизвика у него неособено добри впечатления. Бони смени Крум с Виктор Касъмов, шефа на „Ара мюзик“, а после се прехвърли при Митко Димитров в „Пайнер“. Накрая се изпокара и с него.

Крум Крумов
Крум Крумов

Притисната натясно, изпълнителката поиска прошка от някогашния си продуцент Крум, лансирал я на голямата сцена, и той отново намери място за нея в каталога на музикалната си компания.

„Едва ли съвместната им работа ще просъществува дълго. Бони е много некоректна и несериозна. Лъже с пари, скатава се от участия, с нея е ад да се работи. Все не може да си намери място под слънцето“, коментират скептично в чалга средите.

В навечерието на Коледа певицата се похвали и с друга добра новина. Освен че си намери продуцент, Бони си хвана и ново гадже. Успяла даже да се сгоди за него и двамата планират сватба през новата година.

„За мъжете си повече няма да говоря публично. Няколко пъти го правех, и си навличах само злоба. Сега до последно ще мълча кой е мъжът до мен и няма да го показвам“, отсича Бони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zqqLVrjdbYs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *