Изнудват Черната Златка с порно видео!

Черната Златка

Нагли Интернет потребители атакуват с неприлични предложения Златка Димитрова и се опитват да я изнудват с неприлични видео клипове.

Наглеците дори се заканвали да разпространят видеото с нея. Освен това Златка се оплаква във Фйсбука си, че ежедневно получавала заплашителни писма, като последната била за порно клипче, което тя никога не била правила. Според нея това е поредната измама и лъжа. Дори се закани да предостави на всички приятели във Фейсбука си, разговора с наглеца.
Самата Златка, въпреки, че си признава приликата с героинята на видеото, а те си приличат като две капки вода, отрича яростно своето участие в клипа. И заявява своя железен довод за това: „Ама аз никога не съм ходила и не ходя по разни евтини и закътани хотелчета“. Повечето потребители отчитат приликата, но вярват, че това

Преди около година отново имаше видео с двойничка на Злати!

не е красавицата и като истински приятели и дават кураж. Повечето коментари са от рода на  „щом говорят, това означава, че завиждат, а щом завиждат, тогава има за какво“. Знай си цената Злати, но не се продавай, зоват те!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *