Измама! Памела въобще не е идвала у нас!

Пaмела Андерсън или копие

Напоследък върви упорит слух, че  световната звезда Пaмела Андерсън въобще не е стъпвала в България. Това според мълвата била най-голямата манипулация на продуцентите на “ВИП Брадър”, твърдят хората.

Ако е така, тогава кое беше тази руса дама, което едва ли не шамароса Ники Кънчев, питат се зрителите. Да но за никой не е тайна, че световните звезди и специално  холивудски актьори имат свои дубльори за най-екстремните или недолюбвани от тях роли.

Така през повечето време са си те на снимките, но  в някои от по-сюблимни моменти   те биват  замествани. Точно такава звездна отмяна си имала и спасителката Памела.

Пaмела Андерсън иска да се връща

Със своя двойник звездната красавица се сдобила още на времето за снимките на култовият сериал изстрелял я в орбитата на звездите , а именно „Спасители на плажа”. Тогава Андерсън не могла да плува и за целта и намерили русо копие докато й организират уроци.

От тогава  секс бомбата поддържа тясна връзка със своята двойничка и при нужда спешно я викала да се изявява от нейно име. За като у нас става! Така тя поздрави българските зрители, но дали това беше  Пам?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/RPKwFJKUwP4

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Измама! Памела въобще не е идвала у нас!"

  1. Dimi7o   30.10.2012 at 11:40

    Аз му викам „Случката Мисия Лондон“ :)))

    Отговор
  2. Kyoya   31.10.2012 at 15:20

    xaxa glyposti tq si be6e lele kfi li ne izmislici o6te 6e imislat medite ne e istina prosty

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *