Иван Ласкин с тайна мисия – да разпалва конфликти в Къщата!

Иван Ласкин

  Иван Ласкин се активизира и за ужас на съквартирантите лютият му нрав започна да се проявява. Скандалджията изпълнява брилянтно задачата, която му е възложил продуцентът на „ВИП Брадър“ Нико Тупарев. Не е тайна, че Ласкин влезе, за да разпалва конфликти и така да направи риалитито по-пикантно.

Неслучайно той бе пазен като последен коз в шоуто, в случай че рейтингът вземе да пада. Задачата на Ласкин е да дразни останалите. Затова и са му платени 40 бона хонорар.

Усилията му вече дават резултат. Мъжът на Алекс Сърчаджиева успя да стресне Мариана Попова, Ирен и сина й Владо.

Певицата предизвика гнева на Ласкин, след като се изказа негативно за няколко съквартиранти. Със заповеднически тон актьорът й каза никога повече да не си позволява да говори лошо за някого. Мариана се опита да оригиналничи. Била „проста певица“. „Абе, не съм сигурен дали си певица„, срази я Ласкин. Това е вторият път, в който Мариана губи ума и дума. Първият беше, когато заяви, че има големи уши. Ласкин не пропусна повод отново да се заяде и избоботи срещу нея: „Ами тогава ги размахай и отлитай“.

Другата мишена на Ласкин засега е Владо Данаилов. Скандалджията в Къщата заяви без притеснение на майка му Ирен, че трябва да прати сина си в психодиспансер. Актрисата полудя и започна яростно да брани наследника си. Владо също се включи в разправията и закрещя истерично. Докато Ласкин продължава да трови нервите на виповете, организаторите на риалитито и зрителите ликуват. В интернет пък вече се преповтарят бисерите му, които никак не се сториха забавни на съквартирантите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *