Ивана се залюби със семеен мъж

Ивана

  Ивана попадна в любовен триъгълник и от дни не може да си намери място от нерви. Певицата на народа не се чувства никак комфортно в така създалата се ситуация и се чуди как да постъпи – дали да се бори за тайнственото си гадже, или да се отдръпне и да го остави на дългогодишната му партньорка.

Изпълнителката на неостаряващия хит „Шампанско и сълзи“ станала интимна с обвързания господин преди няколко месеца. Той не бил женен официално, но живеел на семейни начала с друга дама. По ирония на съдбата спътницата му в живота се оказала голяма фенка на известната айтозлийка.

Самата Ивана не е наясно с всичко което се случва. С чувствата си също. Не знае дали това не е само тръпка, която ще отшуми във времето и няма да остане само приятелство или пък тя ще прерастне в нещо много по-голямо. Но, отношенията им са още в много ранен етап.

С мистериозния си любовник тя се запознала на бензиностанция. Докато зареждала луксозния си автомобил, чаровникът се приближил до нея и я заговорил. Не и поискал автограф, но пожелал да й стисне ръката.

Споделил й и колко е възхитен от музиката и таланта й. „Благодаря“, дежурно отговорила певицата, но нещо в очите на господина й подсказало, че той не й е просто фен.

„Начинът, по който ме погледна, беше някак различен. Не беше типичният поглед на почитател“, споделя изпълнителката. И допълва, че за довиждане мъжът я попитал кога може да я види отново. Типично в свой стил Ивана му отвърнала: „Ще ме намериш, ако знаеш как да ме търсиш“.

Явно човекът е бил наясно как да се свърже с нея, а и е имал желание да го стори, защото само след дни й напомнил за себе си. На участие в Созопол Ивана получила огромна кошница с бели орхидеи. На картичката, придружаваща китките, пък пишело: „Ще ме намериш, ако знаеш как да ме търсиш“.

Айтозлийката веднага се досетила от кого са цветята. Обзело я вълнение и по време на рецитала си се взирала в публиката, за да зърне ухажора. Уви, не могла да го открие с поглед. Три дни по-късно обаче, на друго свое участие, го видяла.

Обожателят влетял с голяма шумна компания в заведение в Китен. И пак имало цветя за Ивана, но този път те й били връчени лично.

Певицата си поговорила с мераклията и му дала телефона си. На другия ден двамата се видели на обяд и оттогава Ивана живее в любовен триъгълник. „Не знам какво ще стане. Не съм готова да взимам каквито и да било решения. Не поставям още никакви условия, защото аз самата трябва да изясня чувствата си и да реша дали искам сериозна връзка“, споделя фолкзвездата. В същото време признава, че не й е приятно да дели мъж с друга и едва ли ще издържи още дълго в ролята на втора цигулка.

Певицата спестява името на мъжа, с когото в момента има отношения. Според източници става въпрос за 38-годишен собственик на просперираща интернет компания. Той години наред е живял в чужбина, а от няколко лета развива бизнес у нас. Неотдавна Ивана и новото й гадже били засечени да вечерят в ресторанта на хотел „Кемпински-Зографски“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *