Ивана пази секс компромати за Митьо Пайнера

Ивана

Според близки до двамата източници, поп фолк легентата Ивана кътала  горещи секс компромати за своя бос.

Така хитрушата си подсигурила сигурно и топло местенце  в най-голямата музикална компания у нас, въпреки че  кариерата й в момента е в застой. Ивана години наред бе на върха, но напоследък не изкарвала достатъчно добри пари.

Инвазията на маладите поп фолк звезди я изстласка от върха в най-популярния жанр в България.  Въпреки, че младите сеск бомби лека полека я пращат в забвение, тя продължава да се бори за своето място в бранша, защото определено е показала, че има право на такова.

Митьо Пайнера

Но най-актуалната клюка гласи, че тайната на нейното спокойствие, въпреки осезаемата липса на участия е, че Ивана имала на разположение горещи компромати за своя продуцент. Но какви точно козове държи в ръцете си, тя не разкрива, но мълвата гласи, че  те със сигурност щели сериозно да притеснят боса й.

Близки хора от компанията споделят, че инженерът отдавна искал да й тегли шута, защото заради кризата въобще нямала участия и това се отразявало и на него, но все й се разминавало. Сега се разбра защо- заради секс компроматите.

Все пак Ивана се кани да се върне на сцената със спектакъла „Надуйте музиката„. Певицата дори планирала тур по страната с него. Той ще почне навръх първия учебен ден. Концертите ще са безплатни, а шоуто ще се вихри по централните площади на градовете, които ще бъдат посетени от звездата.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xW3N_ISEUwk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *