Ивана изрита базукарката си Стояна – завинаги!

Ивана и Стояна

Нашата поп фолк сцена си е същинска турска сапунка, но с дължината на “Дързост и красота” т.е. драмите нямат край. Този път обаче не става дума за поредната любовна афера на Гуца Петкович с краля на захарните петлета, а за раздялата на творчески дует.

Преди няколко дни, феновете на поп фолк кралицата Ивана станаха свидетели на поредното шоу сътворено от двете дами, барабар с поредния скандал между тях. Този път двете се изявиха в моден клуб в черноморския град Созопол. Но сцената била малка и нямало място и за двете затова те са били разделени на различни сцени. Базукарката Стояна се метнала  на бара в дискотеката. А Ивана останала да

Ивана

извисява глас на дансинга. Според клиенти на заведението, базукарката била бая капризна госпожица, освен за малкото пространство, тя се размрънкала, че я стягали чепиците. На Ивана и писнало от капризите на Стояна и я посъветвала да си свали обувките. Тогава стреснатата Стояна, като послушно паленце се подчинила на шефката си и се събула боса, разказват очевидци. Така останала до края на купона.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xW3N_ISEUwk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *