Жени Калканджиева се развихри в пиянска оргия!

Във вихъра на купона с Райна и Коцето

Колко мъдрост има в поговорка за вълка, който мени козината, но не и нравите си, доказа още една родна ВИП персона. Макар да гони 40-те и да се прави на примерна съпруга и майка, Жени Калканджиева не се е разделила с вредните си навици от времето, когато беше шеста по хубост в света.

Преди няколко дни бившата миска цъфна на купон в столично заведение и сащиса всички присъстващи с държанието си. Жени се показа в съвсем различна светлина от тази на скучновата лелка, на каквато се преструва в ефира на „Съпругите“. Шефката на агенция „Визаж“ демонстрира нагледно, че палавото момиче от едно време още не си е отишло и се развихри така, както малцина умеят.

Първата чаша вино хубавицата обърна почти на екс. Втората и третата също бяха изпити неусетно, а когато алкохолът се вля във вените й, Калканджиева се развихри на пълни обороти.

Със силно зачервено от концентрата и възбудата лице ексманекенката и настояща водеща се разпя с пълно гърло, крякайки наизуст репертоара на Райна и Коцето. Двамата също бяха в нощния клуб и виждайки накъде отива ситуацията, подпираха през рамо залитащата мадам „Визаж“.

Това, че има нужда от помощ, обаче ни най-малко не смути самата Жени. Напротив – окрилена от подкрепата, тя дори направи няколко опита да завърти вече тромавото си тяло под ритмите на чалга хитовете, звучащи в дискотеката. Едновременно с това не спираше да пее, показвайки колко е в час с хитовете на най-масовия жанр.

Веселбата продължи до малките часове. В края на бурната нощ на Калканджиева хич не й се тръгваше от заведението. Тя бе толкова опиянена от алкохола и от възможността да се вихри в дискотека, че не съзнаваше колко голяма е излагацията й. Не чуваше и шушуканията, че се държи като отвързана, не забелязваше подигравателните усмивки на 20-го-дишните девойки.

Настроението на Калканджиева беше на висок градус и само календарът, сочещ 2012 година, и липсата на братя Маргини в заведението подсказваха, че шефката на „Визаж“ вече не е моделка на върха на славата и няма да бъде закарана вкъщи от черен мерцедес, а от обикновено жълто такси, най-вероятно с помпа на брояча.

Впрочем Жени има оправдателна причина за развихрянето си. В последните 3 години откакто е майка тя почти не се отделяше от сина си Жорко. Бдеше над него като орлица и излизаше от къщи само по служба.

Този месец за първи път от толкова време насам малчуганът беше изпратен на хиляди километри от България. Жорко гостува при баба си и дядо си в Испания. Последните двама са родители на мъжа на Калканджиева Стефан Манов, по-известен като Тачо.

Разделена от чедото си, Жени решила да се възползва и да си припомни младостта. Благоверният й Тачо нямал нищо против тя да се повесели и й дал пълен картбланш да посети чалготеката на Коцето.

Любопитно е защо малкият Жорко е изпратен в Испания точно в този момент. От няколко седмици майка му и баща му са горди собственици на чисто нов апартамент в тузарския столичен квартал „Бояна“. Родителите искали да подготвят имота за обитаване и затова „командировали“ наследника си при баба му и дядо му.

С днешна дата ремонтът на жилището е почти завършен, така че съвсем скоро Калканджиева отново ще се върне в обичайната си роля на майка, изцяло отдадена на сина си, и ще забрави за любимите си нощни заведения и попфолк ритми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *