Жени Калканджиева: Николета се гримира ужасно!

Жени Калканджиева и Николета Лозанова

  Жени Калканджиева и Николета Лозанова пак се хванаха за косите и си размениха поредната порция остри реплики в публичното пространство, след като напуснаха „Къртицата“.

Евгения за пореден път „захапа“ Ни Ло, заявявайки, че никога няма да промени мнението си за нея, и по-точно – че Божиновица не става за модел.

Припомняме, че преди време шефката на „Визаж“, се изцепи пред медиите, че изгряващата тогава плеймейтка Ни Ло не е никаква макененка, тъй като не притежава физически данни за това:

Жени Калканджиева

„Николета е ниско момиче с къси крака, тя просто е едно „плеймейтче“ и нищо повече. Такива като нея могат да пълнят само еротичните списания, но никога не могат да станат „Мис“, категорична бе тогава Калканджиева.

Както преди, така и сега, шестата по красота в света, заявява, че не харесва с*кс бомбата от село Караджалово, която се изживява като първа красавица на републиката.

Нещо повече – този път Жени стигна още по-далеч в нападките си към булката на Валери Божинов, твърдейки, че „се гримира ужасно много и говори само за дрехи“.

Според Калканджиева, Николета трябва много да й благодари, тъй като дължи известността си именно на нея, заради разразилия се преди години медиен скандал.

„Скандалите правят хората популярни в България!“, бобщава 38-годишната бивша манекенка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *